• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 21 Mayıs 2021 15:26

Turgutreis'teki yol krizi sürüyor!

Turgutreis'teki yol krizi sürüyor!
Turgutreis'te bulunan Nağme Sitesi içerisindeki 14 metrelik imar yolunun açılması ile ilgili tartışmalar sürüyor. Site sakinleri yolun açılması için bir kez daha bölgeye giden belediye ekiplerine engel oldu.

Haber Merkezi - Geçtiğimiz günlerde, Turgutreis’te 14 metrelik imar yolunu açmak için Nağme Sitesi'ne giden Bodrum Belediyesi ekiplerine, site sakinleri izin vermeyince ekipler yolu açmadan geri dönmüştü. Belediye ekipleri dün yeniden bahse konu yere gidince vatandaşlar iş makinelerinin önüne geçerek çalışmayı bir kez daha engelledi.  

voyage otel

Turgutreis’teki Nağme Sitesi’nde tel örgü ile kapatılan 14 metrelik imar yolunu açmak üzere Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleri ile dün yine siteye gitti. Bölgede toplanan site sakinleri ise çalışmayı yine engellemek istedi. 


 
Kent Tv'de yer alan habere göre, Yola çekilen tel örgü, iş makinesi ile kaldırılmaya çalışıldı. Olaylarda bazı vatandaşlar iş makinesinin önüne oturarak çalışmayı engellemeye çalıştı. Site sakinleri zabıta ekipleri ile de tartışma yaşadı. 

Daha sonra bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Özkan Yılmaz da siteye geldi. Bir süre sonra da Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz siteye gelerek vatandaşlarla konuştu. 

Site sakinleri, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile toplantı yapmak istediklerini dile getirdiler. Belediye ekipleri, yolu açamadan bölgeden ayrıldı. 

Site sakinleri ise yıkılan tel örgüyü yerine taktı.