• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Şubat 2023 11:58

Trafikte görünür ol hayatta kal projesi hayat kurtarır

Trafikte görünür ol hayatta kal projesi hayat kurtarır
Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma trafik ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine reflektörlü yelek dağıtılarak yeleğin önemi konusunda bilgi verildi. Jandarmanın son 6 ayda 700’den fazla yelek dağıttığı öğrenildi.

Muğla’nın Bodrum İlçesinde Jandarma trafik ekiplerinin “Trafikte Görünür Ol Hayatta Kal” sloganı çerçevesinde motosiklet kazalarının önlenmesi için yaptığı çalışmalarda reflektörlü yeleğin önemi ve amacı anlatıldı.  Gündoğan Mahallesi Atatürk Caddesi Gündoğan Jandarma Karakol Komutanlığı önünde trafik uygulaması gerçekleştirildi. 

voyage otel

 

 

Muğla İl Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Kısım Amirliği ekiplerinin katıldığı uygulamada sürücülere motosiklet kullanımı esnasında kask, koruma başlığı ve gözlüğü kullanımı, kış şartlarında motosiklet kullanımı esasları ile akşam saatlerinde sürücü ve yolcularının reflektif yelek giyme zorunluluğu hususlarını uygulamalı olarak anlatıldı.Uygulamada çok sayıda sürücüye reflektif yelek dağıtımı yapıldı. Jandarma tarafından Bodrum’da son 6 ayda 700’den fazla, Muğla’da ise bin 500’den fazla yelek dağıtıldığı bildirildi.  Jandarma ekiplerinin “Trafikte Görünür Ol Hayatta Kal” sloganı çerçevesindeki uygulamalarının diğer mahallelerde devam edeceği belirtildi.