• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 14 Temmuz 2021 14:11

Tefecilere Operasyon: Muğla’da 6 Gözaltı

Tefecilere Operasyon: Muğla’da 6 Gözaltı
Muğla’da altı şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda alım-satım sözleşmesi, senet, araç satış sözleşmesi, tapu ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığınca ülke genelinde eşzamanlı ‘tefecilik operasyon’ları düzenlendi. Muğla’da altı şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda alım-satım sözleşmesi, senet, araç satış sözleşmesi, tapu ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

voyage otel

Anka'da yer alan habere göre, Operasyonla ilgili açıklamada KOM Daire Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde bugün tefecilik suçuna karşı yapılan eş zamanlı operasyonlarda; Muğla’nın Fethiye, Bodrum ve Milas ilçelerinde dört farklı adreste H.Ç, K.Ç, D.Ç, Y.K, P.A. ve F.B’nin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. İkametlerde yapılan aramalarda ise suçtan elde edildiği değerlendirilen; 56 alım-satım sözleşmesi, 2 ruhsatsız av tüfeği, 2 senet, 3 araç satış sözleşmesi, 2 tapu ile bir miktar çek ve çeşitli evrak ele geçirildiği, şüphelilerin polisteki işlemlerini sürdüğü kaydedildi.