• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 30 Ekim 2022 13:04

Tatlıses’in ölümden döndüğü kazayla ilgili flaş gelişme

Tatlıses’in ölümden döndüğü kazayla ilgili  flaş gelişme

Bodrum'daki Ortakent- Yalıkavak yolu üzerinde  26 Ağustos 2022 tarihinde meydana gelen kazada Gültekin Gülsoy’un kullandığı kamyon, yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki ve İbrahim Tatlıses’in de bulunduğu minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz’ın kullandığı minibüs, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan’ın kullandığı otomobilin ön kısmına çarparken, kamyon ve minibüs uçuruma düşmüştü.

voyage otel

Kazada otomobilde sıkışan ve güçlükle kurtarılan daha sonra Hastaneye kaldırılan Tatlıses’in ayak kemiklerinde kırık olduğu tespit edilmişti. Tatlises, aynı günün akşamında sahneye çıkmıştı.

 

 ŞOFÖRDEN ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

 

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kazayla ilgili soruşturması tamamlandı. Soruşturmada, İbrahim Tatlıses, Alper Arıcıoğlu, Metin Cantimur, Uğur Yılmaz, Mevlüt Aybı, Taner Şanlı, Mehmet Ali Timurhan ve Berka Gülmez’in alınan ifadelerinde şüpheli Gültekin Gülsoy’dan şikayetçi olmadıkları anlatıldı. Kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verildi.