• raşit emir süer
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Mayıs 2020 16:11

Tatile gelmeyin şehre sokmayacağız

Tatile gelmeyin şehre sokmayacağız
7 kente giriş çıkış yasağının kaldırılması kararı sonrasında bahsi geçen şehirlerden Antalya ve Burdur Valileri şehirlerine gelecekleri almayacaklarını duyurdu.

 

voyage otel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyahat kısıtlaması olan 30 büyükşehirden 7'sinde kısıtlamaların kaldırıldığını duyurdu. Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla için seyahat yasağı kalktı. Ancak bu illerin valileri hemen yeni seyahat kısıtlamaları getirdi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, seyahat kısıtlaması devam eden 24 kentten seyahat belgesi olmadan gelenlerin Antalya'ya alınmayacağını duyurdu. Burdur Valisi Hasan Şıldak, tatil için gelenlerin kente alınmayacağı açıkladı.

“Seyahat Belgesi olmayanı sokmayacağız”


Antalya Valisi Münir Karaloğlu, seyahat kısıtlaması devam eden 24 kentten seyahat belgesi olmadan gelenlerin Antalya'ya alınmayacağını duyurdu. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Antalya'ya, seyahat kısıtlaması devam eden 24 kentten seyahat belgesi olmadan gelenlerin kente alınmayacağını belirterek "Kontrol noktalarında tespit edildiklerinde haklarında idari işlem yapılacak ve şehre sokulmadan geri gönderilecek" uyarısı yaptı.