• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Ağustos 2022 15:34

Tatilde yüzerken dehşeti yaşadı!..

Tatilde yüzerken dehşeti yaşadı!..
Marmaris Bozburun’da; rant uğruna yapılan kaçak iskeleler, az daha ölüme neden oluyordu!..

 EGEALTERNATİF/MARMARİS -     Muğla'nın Marmaris İlçesi Bozburun Mahallesinde plajda yüzerken, kaçak olduğu iddia edilen iskeleye yanaşmaya çalışan teknenin pervanesine sol kolu takılan tatilci, ölümden döndü.

voyage otel

 


Saatler 16.00 sıralarını gösterirken; Marmaris’in Bozburun beldesi Külbaşı mevkiinde gerçekleşen kazada; İstanbul’dan Bozburun’daki yakınları tatile gelen İstanbullu Arif Güler (39), halk plajında kıyıya yakın yüzerken, bir anda sol tarafından yanaşan teknenin pervanesine kapıldı ve sol kolu parçalandı. Teknenin çevrede bulunan bir otele ait olduğu ve müşteri alıp indirmek için iskeleyi kullandığı öğrenildi.
   

 

Vatandaşların 112 acili aramasıyla, önce Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kazazede Arif Güler, Marmaris’te uzman doktor olmayışından dolayı; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi servisine sevk edilerek, akşam saatlerinde ameliyata alındı. Ameliyat sonrası kazazede Arif Güler’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.
       

 

Yöre halkının verdiği bilgiye göre; Külbaşı’ndaki otellerin ortak kullandığı iskelenin, beldede bulunan bir çok iskele gibi kaçak yapıldığı öğrenildi.