• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 11 Temmuz 2022 10:31

Tartıştığı kız arkadaşını önce silahla vurdu

Tartıştığı kız arkadaşını önce silahla vurdu
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evde tartıştığı kız arkadaşını otomobiline bindirip kaçıran kişi arabadaki tartışmada arkadaşını tabanca ile yaraladı. Kanlar içinde kalan kadını hastaneye yetiştiren kişi polisler tarafından gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mahallesi Yokuş Sokak’ta bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda ilçede restoran işletmeciliği yapan 45 yaşındaki S.A. tartıştığı kız arkadaşını zorla otomobile bindirerek kaçırdığı iddia edildi.  Ev sahiplerinin haber vermesi ile Bodrum polisi S.A.’nın 34 EGN 490 plakalı otomobilin peşine düştü. Bütün cadde ve yollar tutulurken, tartıştığı kız arkadaşı M.E.’yi silahla yaralayan S.A.’nın arkadaşını Bodrum Devlet Hastanesi acil servisine getirdiği ortaya çıktı.

voyage otel

 

Vatandaşların ve sağlık ekiplerinin yardımı ile acil servise alınan M.E.’nin ameliyata alındığı belirtildi.

 

S.A. ise hastaneye gelen polisler tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Hastaneye gelerek yaralanan arkadaşları hakkında bilgi almak isteyen  M.E.’nin arkadaşları “Daha öncede birkaç kez tartışıp karakolluk olmuşlardı ama işin buralara kadar gideceğini tahmin edemedik” diye konuştular.