• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Kasım 2021 11:44

Tarihe Ve İnsanlığa Önder Lider Atatürk

Tarihe Ve İnsanlığa Önder Lider Atatürk
Kaymakam Aksoy: “Aziz Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda; Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz!”

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. Yılında bir anma mesajı yayımladı.
     

voyage otel

Kaymakam Aksoy mesajında: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 83. yıl dönümünde kendisini saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz.
     

Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Türk milletinin varlığına kast eden her türlü sinsi tertibin farkına vararak onları deşifre etmiş, milleti uyandırmış ve bağımsızlık meşalesini yakarak Türk milletinin yolunu aydınlatmıştır. 
     

Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.
           

Bugün bizler de Aziz Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda; Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.
         

İnanıyoruz ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir.
         

Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.
         

Bu duygu ve düşüncelerle;  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 83. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun.” dedi.