• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 16 Mayıs 2020 13:18

Tadilatı Tamamlanan Menteşe Devlet Hastanesi Acil Servisi Hizmete Açıldı

Tadilatı Tamamlanan Menteşe Devlet Hastanesi Acil Servisi Hizmete Açıldı
Muğla Valisi Esengül Civelek, tadilatı tamamlanan ve hizmete giren Menteşe Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Civelek’e ziyaretinde Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Muğla Sağlık İl Müdürü İskender Gencer, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Nevres Hürriyet Aydoğan, MUTSO Başkanı Mustafa Ercan, 22. Dönem Muğla Milletvekili Seyfi Tezibaşıoğlu eşlik etti.

voyage otel

Vali Civelek ve beraberindekiler yeni hizmete giren Acil Servis ile önümüzdeki günlerde hizmete girmesi beklenen Menteşe Devlet Hastanesi'nin polikliniklerinde, ameliyathane ve yoğun bakım servislerinde incelemelerde bulanarak İl Sağlık Müdürü İskender Gencer’den bilgi aldı.

Menteşe Devlet Hastanesi'nde bir açıklama yapan Vali Esengül Civelek, "Bu akşam yenilenen Menteşe Devlet Hastanemizin Acil Servisinin açılışında bir aradayız. Yenilenen Menteşe Devlet Hastanemizi ilimize kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sağlık Bakanımıza, değerli milletvekillerimize, değerli hayırseverlerimize, MUTSO yönetimine, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve çalışma arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Yenilenen Menteşe Devlet Hastanemiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından kent merkezinde bulunan mevcut hastane binasında 1.5 yıl önce başlayan ve geçtiğimiz günlerde tadilat çalışmaları tamamlanan Hastane bünyesinde 20 baxlık Acil Servis, 21 Poliklinik Odası, 4 Ameliyathane Odası ve 2 özellikli doğumhane mevcut olup, Kemik Dansitometre Cihazı, Çift Dedektörlü Dijital Röntgen Cihazı, Endoskopi, Laporoskopi gibi kapalı ameliyatların yapılabileceği tıbbi donanımlar, göz muayene ve ameliyatları için tıbbi cihazlar, fizik tedavi üniteleri için gerekli donanımlar bulunmaktadır.
 

 

fotoraf kaynağı: http://www.mugla.gov.tr/tadilati-tamamlanan-mentese-devlet-hastanesi-acil-servisi-hizmete-acildi