• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 23 Temmuz 2020 12:13 Haber Girişi : 23 Temmuz 2020 12:15

Tacizcinin mahkemedeki sözleri kan dondurdu

Tacizcinin mahkemedeki sözleri kan dondurdu
zanlının “Tuğçe’yi yolda gördüğümde gözlerimizle bakışıp sevişiyorduk, aşkımıza tek engel ailesiydi. Göreceksiniz ben cezaevinden çıktıktan sonra Tuğçe’yi gelinlikle emniyet müdürlüğüne götürüp haklı olduğumu göstereceğim” demesi şok etkisi yarattı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aynı mahallede yaşadığı 21 yaşındaki Tuğçe Çelik’in sosyal medyadan ve mahallede taciz eden 46 yaşındaki Nurettin Şeyhmusoğlu bugün akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

voyage otel

Şeyhmusoğlu’nun bugün mahkemede verdiği ifade duyanları şok etti. Tuğçe’yi çok sevdiğini belirten Şeyhmusoğlu “Tuğçe ile yolda  karşılaştığımızda gözlerimizle sevişiyorduk, aşkımıza tek engel ailesiydi. Göreceksiniz ben cezaevinden çıktıktan sonra Tuğçe’yi gelinlikle emniyet müdürlüğüne götüreceğim herkes ne kadar haklı olduğumu görecek , sevgime inanacak” dedi.

Şeyhmusoğlu mahkemede “Üstüme atılı suçu kabul etmiyorum, ben Tuğçe’yi ilk mahkemeye çıktıktan sonra hiç rahatsız etmedim, ard niyetim veya zarar verme niyetim yoktu” diyerek sözlerini tamamladı.

Mahkeme ayrıca Şeyhmusoğlu’nun saplantılı  davranışlar sergilenesi nedeniyle  akıl sağlığı ve rahatsızlık yönüyle  rapor alınması  talimatını verdi.