• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 27 Mart 2024 10:38

Süer: Tosun'un neler yaptığını anlattık

Süer: Tosun'un neler yaptığını anlattık
İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Süer; “Mehmet Tosun’un neler yaptığını anlattık. Görev verilince yapamadığını 5 senedir gördüğümüz adayın Bodrum’a mecbur tuttuğu aday ortada

İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Bodrum’da uzun yıllar hemen hiçbir şey yapılmadığını, yönetimde olanların Bodrum’u yücelteceklerine kendilerini yücelttiklerini, çarpık yapılaşmanın, denize akan fosseptiğin, susuzluğun ve yaşanan her sorunun sorumlusunun bu kişiler olduğunu ifade etti. Süer; “ Siz sevgili Bodrumlular’a Mehmet Tosun’un neler yaptığını anlattık. Ahmet Aras’ın yaşananları nasıl provoke ettiğini yine biz anlattık.

voyage otel

 

 

Bir tarafta görev verilince yapamadığını 5 senedir gördüğümüz adayın Bodrum’a mecbur tuttuğu aday, diğer tarafta göreve gelirse neler yapabileceğini başkan olmadan ispatlamış korkunç bir rant aşığı. Bu kişilerden Bodrum bu zamana kadar hep zarar görmüş. Bu kişiler Bodrum yerine kendilerini sevmişler, kendi menfaatleri için Bodrum’u kullanmışlar. İşte bu yüzden Bodrum bu halde. Biz hiçbir hesap içinde değiliz. Tek amacımız Bodrum’u yüceltmek. Benim de, belediye meclis üyesi adayı kardeşlerimin de hiçbir beklentisi yok. Profesyonel kadrolarımız hazır. Bodrum İYİ Parti iktidarında, Raşit Emir Süer ve arkadaşları yönetiminde gerçek kimliğini bulacak, her sorunundan kurtulup geleceğe umutla bakacak. Çünkü biz Bodrum’u sözde değil gerçekten seviyoruz. Bu yüzden tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Lütfen bu gerçekleri hiç aklınızdan çıkarmayın ve lütfen oy verirken vicdanınızı dinleyin. Gelin hep beraber Bodrum olarak kazanalım, geleceğe umutla yürüyelim” dedi.