• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Eylül 2022 11:01

Su isale hattı yine patladı

Su isale hattı yine patladı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde beş yılda 2 binden fazla patlaya içme suyu isale hattı bu kez Akyarlar Mahallesi’nde patladı. Tonlarca su sitelerin ve halk plajının olduğu sahili bastı turistler son anda kaçıştı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağıl Akyarlar Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde patlayan su isale hattı tatilcileri zor durumda bıraktı. Caddeden tonlarca çamurlu su yerli ve yabancı turistlerin güneşlendiği ve denize girdiği sahile akarken, şezlong ve şemsiyeler sular altında kaldı, plaj malzemelerini ve çantalarını alan turistler sağa sola kaçıştı.

voyage otel

 

Yüzerken birden bire çamurlu suların içerisinde kaldığını belirten evli ve iki çocuk annesi 55 yaşındaki Selcan Bayraklı “Denize giriyorduk, birden patlama sesi geldi ardından sular şelale gibi gelip yukarıdan plajımıza ve güneşlendiğimiz yere doldu, bazı malzemelerimiz  denize sürüklendi, toplamak zorunda kaldık, yüzerken birden çamurlu suların ortasında kaldığımızı görünce şok olduk” diye konuştu.

 

Patlamanın ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bölgeye gelen su hattını kesti. Bakım ve onarım çalışmaları başladı.

Mustafa Kemal Bulvarı’nda yaklaşık 200 metrelik yol trafiğe kapatıldı.