Şeyma Subaşı Acun'dan aldığı tatil parasını sevgilisiyle çatır çatır yedi

Geçtiğimiz hafta canlı yayında Acun Ilıcalı'dan para istediği mesajı ifşa olan Şeyma Subaşı gündem olmaya devam ediyor. İfşa olayından sonra konuşulan konu ise Şeyma Subaşı'nın Miami tatiline kiminle gittiği oldu.
Acun Ilıcalı ile Miami tatili ve para hakkında konuşan Şeyma Subaşı'nın bu olayların ardından ise o tatile kiminle gittiğini görenler şaşırmaktan kendini alamadı. Subaşı, Miami tatiline Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı İtalyan DJ Guido Senia ile beraber gitti. İtalyan sevgilisiyle Miami'de güneşin ve denizin keyfini çıkaran Şeyma Subaşı, tatilden paylaşımlarını sosyal medya Instagram'dan yaptı.
Öte yandan canlı yayında ifşa olmanın ardından Amerika'ya giden Şeyma Subaşı, imaj değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde ABD'nin gözde kentinden paylaşımlar yapan Şeyma Subaşı, takipçilerine ufak bir sürpriz yaptı. Saçlarının rengini uzun süre değiştirmeyen Subaşı, pembe boyalı saçlarıyla hayranlarının karşısına çıktı.
- 04:21İbrahim Tatlıses'in miras açıklamasının ardından ailede şok iddialar: Torun ile asistan karşı karşıya!
- 04:11Muş'ta narkotik operasyonu: 9 şüpheliye adli işlem yapıldı
- 04:01VİOP endeks kontratı, küresel belirsizliklere rağmen güne hafif yükselişle başladı; TCMB kararı bekleniyor
- 03:51Dev banka, gümüş fiyatlarının gerçek olmadığını açıkladı
- 03:40Memur maaşlarına büyük zam kapıda: Öğretmen, polis ve doktorların yeni ücretleri netleşiyor




