• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 08 Mayıs 2020 13:57

Seydişehir çevre temizliği yapıyor

Seydişehir çevre temizliği yapıyor
Seydişehir Belediyesi ekipleri, bahar havasının kendisini hissettirmesi ile artış gösteren yabani otların temizliği ve çim biçme çalışmalarını şehrin dört bir tarafında sürdürüyor.

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yol kenarlarında temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, halkın sağlığını ön planda tuttuklarını söyledi.  Başkan Tutal, “Park, bahçe, kaldırımlar, okul bahçelerimiz, refüjler ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerinin aralıksız sürdürüyoruz. Yol kenarları ve kavşaklarda bulunan yeşil alanların temizliği hem görsel acıdan hem de temiz bir çevre acısından büyük önem taşıyor. Belirlenen program dâhilinde ekiplerimiz şehrimizin çehresini değiştirecek çalışmalarını yaz ayları boyunca devam ettirerek, halkımıza daha estetik park, bahçe ve mesire alanları oluşturacak.
Ayrıca vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Halkımızın sağlığı ve çevre temizliğine özen gösteriyoruz" dedi.

voyage otel