• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 04 Şubat 2021 16:21

Sevgililer günü alışverişleriniz tektaş pırlanta kazandırıyor!

 Sevgililer günü alışverişleriniz tektaş pırlanta kazandırıyor!
Oasis’te 8-10 Şubat 2021 tarihleri arasında aynı gün içerisinde tek seferde 50 TL ve üzeri yapılacak alışverişler Oasis Ata Kuyumculuk sponsorluğunda tektaş yüzük kazandırıyor!

Haber Merkezi - Oasis’te 8-10 Şubat 2021 tarihleri arasında aynı gün içerisinde tek seferde 50 TL ve üzeri yapılacak alışverişler Oasis Ata Kuyumculuk sponsorluğunda tektaş yüzük kazandırıyor! Oasis Hurmalı Cadde’ye konumlandırılacak kalpten buz heykelinin erime süresiyle ilgili en yakın tahminde bulunan bir ziyaretçi bu özel hediyenin sahibi olacak!

voyage otel

Oasis Bodrum, sevgililer gününe özel olarak en şık sevgi simgelerinden biri olan tektaş yüzük hediye ediyor. Alışveriş merkezinin etkinlik alanına konumlandırılacak buzdan kalp heykelinin erime süresiyle ilgili tahminde bulunacak ziyaretçiler arasından yapılacak farklı tahminlerde buzdan kalbin erime süresine en yakın tahminde bulunan bir ziyaretçi, Oasis Ata Kuyumculuk sponsorluğunda tektaş yüzüğün sahibi olacak. Özel bir çalışma ile hazırlanan buzdan heykelin erime sürecinde yaşanacak heyecan dolu bekleyiş alışveriş merkezi ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatacak.

Kampanyaya katılım sağlayacak ziyaretçilerin, 8-10 Şubat 2021 tarihleri arasında tek seferde 50 TL ve üzeri yapılan alışverişin fiş-faturası ile birlikte danışma noktasına başvurması yeterli. Başvuru esnasında Oasis Kart başvuru formu dolduracak ziyaretçiler, tüm Oasis etkinlik ve kampanyalarından bilgi sahibi olma ve yararlanma fırsatını da kazanmış olacak.