• raşit emir süer
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Nisan 2022 14:11

Şehit Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Şehit Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Şehit olan Polis Memuru Aytaç Babayiğit için Muğla Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

 

voyage otel

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevliyken gece saatlerinde Polis Merkezi Amirliğinde meydana gelen kaza sonucu ağır yaralanan ve Ortaca Devlet Hastanesinde şehit olan Polis Memuru Aytaç Babayiğit için Muğla Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

 
Muğla Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin ve Suat Özcan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Menteşe Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömür Özdil, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen, Askeri Erkan, Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Şehit Polis Memuru Aytaç Babayiğit’in Eşi Melek, çocukları Ecrin, Ceylin ve Hakkı Babayiğit ile şehit yakınları katıldı.


 
Şehit Polis Memuru Aytaç Babayiğit’in özgeçmişinin okunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Görevi başında şehit düşenler için okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Şehit Polis Memuru Aytaç Babayiğit ve tüm şehitler için dua edildi.

 
Törenin ardından Babayiğit’in naaşı cenaze aracı ile toprağa verilmek üzere Aydın’a gönderildi.