• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 24 Mayıs 2020 15:49

ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramı öncesinde, 1994 yılında şehit düşen Engin Büyüksöylemez’in Yalıkavak’ta yaşayan ailesini ziyaret etti. 

Bodrum Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde şehit ailelerini unutmadı. Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Bodrum’da yaşamını sürdüren şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.  Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle arefe gününden bir gün önce gerçekleştirilen ziyaretlerde ailelere çiçek ve bayram çikolatası hediye edilirken, maske ve dezenfektan temin edildi, bir ihtiyaçlarının olup olmadığı soruldu. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da, 1994 yılında Şırnak Beytüşebab'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla girişilen silahlı çatışma sonucu şehit düşen Jandarma Komando Er Engin Büyüksöylemez’in Yalıkavak’taki baba evini ziyaret etti. Başkan Aras, “Vatanı ve milleti uğruna fedakarlıkların en büyüğünü yapan aziz şehitlerimizi, rahmet ve minnetle yad ediyorum. Onların geride bıraktığı aileleri, bize emanet. Kapımız size her zaman açık. Her ihtiyaç duyduğunuzda, emrinizdeyiz” diye konuştu. 

voyage otel

Gün boyu gerçekleştirilen ziyaretlerde şehitlerimiz; Jandarma  Kd. Yüzbaşı Temel Kuğuoğlu , Piyade Komando Er Barış Akay, Piyade Komando Er Selim Pahna, Polis Memuru Kenan Aybey, Polis Memuru Ali Yıldırım, Polis Memuru Hasan Türel, Er Mehmet Selim Yıldırım, Polis Memuru Necati Bektaş, Köy Korucusu Mehmet Kaya, Polis Memuru Cemil Akdemir, Topçu Er Gaffur Kaynar ve Radar Er Uğur Öztop’un ailelerinin evlerine gidildi.