• ali öztürkl hdr ilanı
ASAYİŞHaber Girişi : 30 Mayıs 2025 13:54

Şantiyede Çalışan İşçi Fenalaşarak Hayatını Kaybetti

Şantiyede Çalışan İşçi Fenalaşarak Hayatını Kaybetti
Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde bir inşaat şantiyesinde çalışan 41 yaşındaki Tuncay Çetin, aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Çetin'in kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belirlenecek.

Ege Alternatif / Şule Yaman Döner 
Bodrum Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan bir inşaat şantiyesinde meydana gelen olayda, 41 yaşındaki Tuncay Çetin isimli işçi çalışırken aniden rahatsızlandı. Arkadaşlarının durumu fark etmesi üzerine hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

voyage

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Tuncay Çetin'i ambulansla Acıbadem Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Çetin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Uşak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Tuncay Çetin'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.