• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Haziran 2022 14:53

Sahte doktor 17 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundu

Sahte doktor 17 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundu
Bodrum'da kendisini doktor olarak tanıtıp, silah zoruyla 17 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia ediler kişinin gözaltına alınıp adli kontrol ile serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve kendisini doktor olarak tanıtan 38 yaşındaki M.A.B’nin geçtiğimiz yıl 17 yaşındaki lise öğrencisi kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu iddiası üzerine gözaltına alınarak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

voyage otel

 

SİLAH ZORUYLA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU İDDİASI

 

Bodrum Kadın Dayanışma Derneği üyeleri bugün yaptıkları yazılı açıklamada şahıs hakkında açılan davanın ilk duruşmasının 16 Haziran 2022 Perşembe günü yapılacağını   belirterek “Geçen yıl Haziran ayında yaşandığı öğrenilen olayda, kendisini doktor olarak tanıtan şüphelinin 17 yaşındaki çocuğun güvenini kazandıktan sonra silah zoruyla cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Şahıs, adli kontrolle tutuksuz şekilde yargılanıyor. Kadınlara ve çocuklara yönelik suçlara karşı seyirci kalmayacağız. Cinsel saldırının etkin bir şekilde yargılanması ve yargılamanın cinsiyetçi bir anlayışla yürütülmemesi için tüm kadınları duruşmaya çağırıyoruz.” denildi.