• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 06 Mart 2024 12:50

"Sahada sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyorum"

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, seçim çalışmaları kapsamında Yalıkavak’ta pazar yerini ve sanayi sitesini ziyaret ettikten sonra Yalıkavak Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Atatürk’ün gençliğe hitabesine atıfta bulunarak “Atamın bana vermiş olduğu vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek için, canımla, kanımla, dişimle çalışıyorum, parti örgütümle beraber sahada sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyorum” dedi

voyage otel

 

 


CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, seçim çalışmaları kapsamında Yalıkavak’ta pazar yerini ve sanayi sitesini ziyaret ettikten sonra Yalıkavak Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Adayı Tamer Mandalinici’ye ziyaret ve açılışlarında, CHP Bodrum İlçe Başkanı, parti yönetim kurulu ve bölge belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
Programına pazar yerinden başlayan ve halkın ilgiyle karşıladığı Başkan Adayı Mandalinci, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi, hayata geçirecekleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yeni pazar yerinin yaşanan birtakım sıkıntılar nedeniyle tamamlanamadığını belirten Mandalinci, en kısa sürede hayata geçirme sözü vererek “Yalıkavak’ın yeni dönemdeki en büyük avantajı, üç adayla belediye meclisinde temsil edilmeleri olacak. Meclis üyeleri sokakta ve ulaşılabilir olacaklar, sorunları bize iletecekler. Halkımızla, STK’larla birlikte sorunlara çözüm arayacağız. Ortak akılla, kalıcı çözümler üreteceğiz” diye konuştu. Yalıkavak Sanayi Sitesi’nde esnafları dolaşan, Geriş Altı Mevkii Koruma Güzelleştirme ve Mendirek İskelesi Kayıkçıları Derneği’ni ziyaret eden Tamer Mandalinci, altyapı konusunun önceliğini vurguladı. Projelerini ve üretecekleri çözümleri anlatarak gelen soruları tek tek yanıtladı.

 

 


Nafile çaba içindeler

 

 


Ziyaretlerin ardından Yalıkavak Seçim Ofisi’nin açılışına geçen Mandalinci, kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Açılış programında konuşan CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, rakiplerinin afişlerde parti amblemlerini küçük kullanmalarına dikkat çekerek, "Bağımsız bir isimle seçime giriyor algısı yaratmaya çalışıyor. Siyasi logolarını büyüteçle bile zor görüyoruz. Seçimin Tamer Mandalinci, Ahmet Aras başkanımla Mehmet Tosun ve Aydın Aydının arasında geçiyor algısı yaratmaya çalışıyorlar. Hayır... Bu seçim AKP, MHP, Büyük Birlik Partisi, HÜDAPAR ile Cumhuriyet Halk Partisi, Bodrum ittifakı arasında gerçekleşiyor. Sanki devleti kendileri yönetmiyor gibi, Bodrum'un su sorununu, trafik sorununu devletin çözeceğini söylüyorlar. Neden bugüne kadar çözmediniz? Siz sorunu çözmek istediğinde engel olan mı oldu?" diye konuştu.Gösterilen ilgiye teşekkür eden Mandalinci, vatandaşın ve partisinin enerjisinin kendini daha motive ettiğini söyledi. Bu bütünlükle 31 Mart'ta tarih yazacaklarını ifade eden Belediye Başkan Adayı Mandalinci, “İlçe başkanımla, kadın kolu ve gençlik kolumuzla beraber sımsıkı bağ içindeyiz. Öncelikli hedefimiz olan 31 Mart'taki seçime odaklandık. Önce Bodrum Belediyesini büyük bir başarıyla yeniden Cumhuriyet Halk Partisi ile buluşturacağız. Önümüzdeki 5 yılı örgütümüzde vatandaşlarımızla yurttaşlarımızla beraber tasarlayacağız. Bodrum için güzel adımları hep beraber atacağız ve aydınlık mutlu yarınlara hep beraber ulaşacağız.” dedi.

 

 


Atamızın verdiği vazife

 

 


1 Nisan'da Türkiye'nin en geç Belediye Başkanı olacağını ifade eden Mandalinci bu vizyonun Bodrum’a yakışacağını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü  “Bu vizyon, Atamızın kurduğu Türkiye'ye yakışacak. Atamız bizim yol göstericimiz bizim kurtarıcımızdır. Okullarımıza, kara tahtanın üzerinde Atamızın resmi, sağında ve solunda yazıtlar vardı. Biri İstiklal Marşımız ‘Korkma’ ile başlar, diğeri Atamızın Gençliğe Hitabesi ‘Ey Türk gençliği birinci vazifen Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir’ yazar. Ben şu anda Atamın bana vermiş olduğu vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek için, canımla, kanımla, dişimle çalışıyorum. Parti örgütümle beraber sahada sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyorum. Yine söylüyorum; bizim Cumhuriyetle sorunu olanla, altı okla sorunu olanla kavgamız var. Bu kavgayı vermekten asla geri durmayacağız. Bodrum üzerine hayaller kuranların, çekirge gibi oradan orada sıçrayanların vatandaşın gözünde zerre kadar kıymeti yoktur. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer dimdik ayaktayız, hiç kimseye, hiçbir kula karşı eğilmedik. Bir tek Allah’ın karşısında eğiliriz. Sizlere hizmet etmek için gece gündüze çalışacağız. 31 Mart’a kadar vereceğimiz mücadele çok önemli ama asıl mücadele, Bodrum’un 56 mahallesinde 1 Nisan itibariyle başlıyor. Bodrum belediyesinde yeni dönemle beraber tamamen bir imece usulü, yardımlaşmanın, dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin öne çıktığı, her şeyin beraberce, birlikte ve bir paylaşım duygusuna yapıldığı dönem başlayacak.”

 

 

Konuşmalarının tamamlanmasının ardından Yalıkavk Seçim Ofsi’nin açılışı gerçekleştirilirken Başkan Adayı Mandalinci, tüm Bodrumluları bugün saat 17.00’de, Bodrum Merkez’de gerçekleştirilecek olan seçim ofisi açılışına davet etti.

 

 


YALIKAVAK

 

 


Muğla kararını vermiş diye bugün burda tekrar söyleyeyim, yok. Evet da kararını vermiş bu diyor. Zaten vermişti e bakıyorum yalıkavak'ta karardı vermiş ayaklarınıza sağlık. Yine bugün seçim havası, mesaj sinamadınız, tıpkı konacak dolduğu gibi insan selü olup dolup taştınız. Tamamdır bugün sağ olsun yine hanzade kardeşim beni burada karşıladı. Kendisi 2.019 2.024 yılları arası 2.010 dokuzda ilk meclis üyesi aday adayı olduğunda bütün mitinglerimizde Ahmet başkanımıza karşılamıştı, çiçeğini vermişti. Hanzade de gerçekten siyaseti çok seviyor, bizleri de seviyor, biz de onu çok seviyoruz ve ben diyorum ki babası Yusuf abi hep söylüyorum, hanzade insanlarla diyalog kurmayı insan içinde olmayın, özellikle siyasette bir şekilde var olmayı çok seviyor. Inşallah bu kuzumuz ilerde çok aydınlık bir Cumhuriyet kızı olacak ve Cumhuriyet kadını olacak. Vatanımıza, milletimize çok güzel hizmetler edecek. Ben sizin huzurunuzda hanzade kardeşimi bir öpmek istiyorum.

 

 

Çünkü gerçekten çok seviyorum.

 

 

 

Burayı çok güzel doldurdunuz zaten çarşıda, pazarda, sokakta görüşüyoruz. Görüştüğünüz zaman ben gülen yüzserle bakıyorum. Gözümüz içine ve aynı şekilde aynı enerjiyle bana geri dönüş yapıyorsunuz. Bunun için müteşekkirim çünkü bir insanın gülüşüne sebep olduğunuzda bir insanı mutlu ettiğinizde ondan aldığınız az çok farklı. Ben siyaset, siyasete ve siyaset yapıyoruz. Siyasi şu yüzden yapıyoruz. Size hizmet getirebilmek için size hizmetkar olabilmek için yapıyoruz siyaseti ama günün sonunda yaptığımız şey tamamen diyalog birbirimize karşı duyduğumuz sevgiyi, saygıyı yansıtmak, birbirimize ben sahada sağ olun, karşılıklı olarak bunu yansıtabildiğime çok inanıyorum. Sizlerden gelen enerji sayesinde de kendimi daha güçlü, daha enerjik, daha motive hissediyorum işte bu motivasyon bizi 31 marta götürecek motivasyondur. Bu motivasyon bize bodrum'da Cumhuriyet Halk partisi'nin oylarını arttıracak motivasyondur. Aslen ne mali askerleri Mustafa kemalin askerleriyiz. Benim askerleri her an her dakika mücadeleye hazır ve yine aslında cephenin ön kısmında benim aydınlık Cumhuriyetçi kadınlarım var ve beyefendiler onlara ön sıralarda yer vermişler. Beyefendilerimize de çok kuvvetli bir alkış gelsin buradan. Sağ olsun onlar bizi koruyor, kolluyor, sağ olsun. Aydınlıkçı Cumhuriyet kadınlarımız bizler için kapı kapı dolaşıyor, sıkmadık el bırakmıyorlar, dokunmadık, gönül bırakmıyorlar. Allah hepinizden razı olsun. Bunda bu bütünlükle beraber biz 31 mart'ta yeniden tarih yazacağız. Dostlarım buna gerçekten inanın ilçe başkanımla beraber ilçe kadın kolları başkanımla beraber ilçe gençlik kollarımla beraber müthiş bir sımsıkı bağ içindeyiz. Bizim aramızda sorun olmasını bekleyenler nafile çaba içindelerdi. Biz ilçe başkan tuna ışınla ilçe yönetimle beraber sımsıkı kenetlendik. Tek hedefimiz 31 mart'ta odaklandık. Önce 31 mart'ta büyük bir başarıyla bodrum belediyesinin yeniden Cumhuriyet Halk Partisi buluşturacağız, beyaz savaşımıza ondan sonra başlayacak önümüzdeki 5 yılı örgütümüzde vatandaşlarımızla yurttaşlarımızla beraber tasarlayacağız, güzel adımları hep beraber atacağız. Ve aydınlık mutlu yarınlara hep beraber ulaşacağız. Sağ olsun eşim her zaman yanımda adeta bir fahri siyasetçi oldu. Hiçbir yerde yalnız bırakmıyor beni. Allahımdan da razı olsun. Ondan aldığım güçle zaten daha da motive oluyorum. Tıpkı sizlerden aldığım güçlü bir çok teşekkür ediyorum kendisine.

 

 

Tekrardan burada yakaladığımız sinerjiyle pazar günü kolaçık seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yakaladığımız sinerjiyle beraber durmadan yılmadan adeta gerideymiş gibi çalışacağız. Evet seçim almak çok önemli ama seçimi iddialı bir oy olur almak daha da önemli. 30 yaşındaki bu kardeşiniz Allah nasip ederse1 Nisan'da Türkiye'nin en geç Belediye Başkanı olacak.

 

 

Bu vizyon doldurma yapışacak bu vizyon Muğla'ya yakışacak. Bu vizyon Atatürk atamızın kurduğu türkiye'ye düşecek. Bizim yol göstericimiz bizim kurtarıcımızdır. Bakın ilkokulda, ortaokulda, lisede, üniversitede okuduğumuz sıralarda karşımıza kara tahtanın üzerinde bir resim sağında ve solunda yazıtlar vardı. Biri istiklal marşımız korkma diye başlar, diğeri atamızın yazdığı gençliğe hitabe “Ey türk gençliği birinci vazifen Türk istiklalini Türk Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir” yazar. Ben şu anda aslında ne yapıyorum biliyor musunuz? Atamın bana vermiş olduğu vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek için canımla başımla dişimle ve örgütümle beraber sahada sıkmadık  el, çalınmadık kapı bırakıyorum. Söylemiştim. Yine söylüyorum, bizim cumhuriyetle sorun olanızda sorunumuz var. 6 okla sorun olan herkesle bizim sorunumuz var, kavgamız var. Bu kavgayı vermekten asla geri durmayacağız. Bodrum üzerine hayaller kuranın çekirge gibi oradan orada sıçrayanların vatandaşın gözünde zerre kadar kıymetli yoktur. Bizler Cumhuriyet Halk partililer olarak buradayız. Dimdik ayaktayız, hiç kimseye karşı hiçbir kula karşı eğilmedik bir tek Allah’ın karşısında eğiliriz. sizlere hizmet etmek için gece gündüze çalışacağız. Evet, 31 mart'a kadar vereceğimiz mücadele çok önemli ama asıl mücadele, Yalıkavak'ta Bodrum’da 11 beldesinin 56 mahallesinde 1 Nisan itibariyle başlıyor. Yalıkavak’ın geçen dönem sene hiç meclis üyesi yoktu ve yalıkavak'ta hemşerilerim meclis üyesi olmadığı için de,  arada köprü olacak bir vatandaşın hasretini çok çektiler işte bugün burada 2024 yılında yerel seçiminde yalıkavak'tan birbirinden kıymetli ve birbirinden değerli 4 tane meclis üyesi yasa adayı var. Ne kadar yerelsek o kadar evrenseniz mottosuyla gece senin gündüz'a katarak bodrum'umuza hizmet edecek. Yarın saat Bodrum merkezde yağhane. Seçim ofisi açılışımızda siz değerli vatandaşlarımızla beraber olmayı istiyoruz. Tamamen samimiyetle ve iyi niyetle hiçbir siyasi parti mi gözetmeksizin hiçbir vatandaşımı bir diğerinden ayırmaksızın tamamen enişten duygularımla herkesi kucaklamak için geliyorum. Belediye Başkanı olduktan sonra herkese eşit hizmet verebilmek. Bodrum belediyesinde yeni dönemle beraber tamamen bir imece usulü, yardımlaşmanın, dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin öne çıktığı, her şeyin beraberce, birlikte ve bir paylaşım duygusuna yapıldığı ve orada doğacak manevi güçle beraber daha mutlu bir bulurum, daha huzurlu, daha refah içinde bir bodrum'a kavuşacağız.