• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Aralık 2023 11:20

Sağlıklı Yaş Alma Merkezi çalışmalarında sona gelindi

Sağlıklı Yaş Alma Merkezi çalışmalarında sona gelindi
Çalışmaları devam eden Sağlıklı Yaş Alma Merkezi ile ilgili Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sosyal belediyecilik anlayışını kendimize rehber edindik

Bodrum Belediyesi Kızılağaç Mahallesi’nde başlattığı proje ile ilçenin en öncelikli taleplerinden birine daha cevap verecek Kızılağaç Mahallesi’nde bulunan eski hizmet binasında gerçekleştirilen proje ile ilçeye ’Bodrum Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ kazandırıyor.

voyage otel

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla restoran, oturma ve dinlenme alanları, toplantı alanı, mutfak ve idari ofis alanlarının yer aldığı merkezde, 15 ile 30 metrekare arasında değişen 25 kişilik yatak kapasitesini karşılayacak konaklama hizmeti sunulacak. Büyük oranda yapımı tamamlanan merkezin, iç mekandaki tefrişat çalışmaları ise yakın zamanda tamamlanmış olacak ve önümüzdeki günlerde resmi açılışı gerçekleştirilecek.

 

Çalışmaları devam eden Sağlıklı Yaş Alma Merkezi ile ilgili Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sosyal belediyecilik anlayışını kendimize rehber edindik. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin yanında, hazırlık aşamasında olan projelerimizde de maksimum sosyal faydayı göz önünde tutuyoruz. Bu kapsamda Kızılağaç Mahallesi’nde bulunan eski belediye binamızı ‘Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ haline getirdik. Bu projeyle bölgedeki mevcut ihtiyacı büyük bir ölçüde karşılamış olacağız" dedi.