• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 24 Ağustos 2022 10:27

Rus turist Bodrum’da darp edildi!

Rus turist Bodrum’da darp edildi!
Bodrum’da tatil yapan Andey Lakovlev adlı Rus turist, gece kulübü çalışanları ile valeler tarafından darp edildi. Vücutlarında kırıklar ve morluklar oluşan yabancı turistler karakola giderek şikayetçi oldular

(BODRUM) -  Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatil amaçlı bulunan Andey Lakovlev adlı Rus turist ve arkadaşları darp edildi. Olay, 20 Ağustos tarihinde akşam 20.30 sularında meydana geldi. Andreı Iakovlev ve arkadaşları, Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan Momo Beach Club’e eğlenmeye gitti. Bir süre mekanda kalan Rus grup daha sonra mekandan ayrıldı.

voyage otel

 

 

İddiaya göre, mekan çıkışında Iakovlev ile mekan çalışanları arasında sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü daha sonra mekanın çalışanlarından oluşan 10 kişilik bir grup sopalarla Rus turist grubuna saldırdı. Saldırıdan sonra turistlerin vücudunda morluklar ve kırıklar oluştu. Turistler, karakola giderek mekan çalışanları hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

Darp edilen Andey Lakovlev, emniyetteki ifadesinde 10 kişilik bir ekibin kendilerine saldırdığını ifade ederek "Akşam saat sekiz civarında biz arkadaşlarımla birlikte Momo Beach Club isimli işletmeden çıkıyorduk. Ben Rusya'dan arkadaşımla en son ayrılıyordum. O sırada tanıdığım gencin ya taksiciler, yada bilmem işletmenin valeleri  tarafından darp edildiğini gördük.  Orada Momo güvenlik görevlileri de vardı. Onlar çok agresif davranıyorlardı. Ben de tabii kavgaya müdahale ettim, onları durdurmaya çalıştım. Saldıran tarafa, yani valelere durumu açıklığa kavuşturmak istiyorsanız bunu bire bir yapmanız lazım, toplu kavga çıkarmayın dedim. Bu ikazımın üzerine onlar yaklaşık 10 kişi olarak elinde sopalarla ikimizi vurdular. Burnumu, yüz kemiklerimi kırdılar, ayaklarımda morluk ve yaralar var. Yani biz tamamen boş yere dövüldük, saldırıya uğradık" dedi.

 

Öte yandan söz konusu gece  kulübüne ilişkin geçtiğimiz günlerde yine benzer şiddet olayları gündeme gelmişti. Özellikle o bölgede yabancı turistlerin darp edildiği bilgisi zaman zaman Bodrum kamuoyuna yansıyor.