• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 04 Mart 2024 15:04

Raşit Emir Süer adaylığı Bodrum’da fark yarattı

Raşit Emir Süer adaylığı  Bodrum’da fark yarattı
İş dünyasının  renkli simalarından olan Raşit Emir Süer’in İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adaylığı  fark yarattı. 1995 yılından bu yana Bodrum’da ikamet eden ve kentin sorunlarına hakim olan Süer’e  ve İYİ Parti’ye büyük ilgi var.

İş dünyasının  renkli simalarından olan Raşit Emir Süer’in İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adaylığı  fark yarattı. 1995 yılından bu yana Bodrum’da ikamet eden ve kentin sorunlarına hakim olan Süer’e  ve İYİ Parti’ye büyük ilgi var. Süer’in özellikle sorunları ortaya koyan yaklaşımı ve söylemi yoğun ilgi görüyor.  

voyage otel

 

 

Bodrum'un renkli ve dinamik atmosferi, yerel siyaset sahnesinde de hareketliliği beraberinde getiriyor. İYİ Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı olarak sahneye çıkan Raşit Emir Süer, kentin geleceği için önemli bir isim olarak dikkat çekiyor.   Özellikle kirli siyasete karşı mücadele mesajı veren Süer, ‘Bir adam geliyor’ sloganıyla ahlaklı siyasette vurgu yapıyor.   İYİ Parti’de Raşit Emir Süer’in adalığı taze kan getirmiş durumda. İlçe genelinde kendisine ve İYİ Parti’ye ilgi artmaya başladı. Özellikle sorunları ortaya koyan yaklaşımları ve söylemleri yoğun ilgi görüyor.  

 

"Bodrum İyi’ye kavuşacak"

 

Raşit Emir Süer, şehrin dinamik yapısına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Adaylık sürecine ilişkin açıklama yapan Raşit Emir Süer, Bodrum’un rant uğruna çözümsüz sorunlara doğru sürüklendiğini belirterek “Bugün, memleketime hizmet etme gayemi, başka bir boyuta taşımanın mutluluğu içerisindeyim.  Türkiye’nin gözbebeği, Muğla’nın incisi Bodrum’u hak ettiği yönetim anlayışına kavuşturmak için var gücümle çalışacağım. Bodrum’da başka bir belediyecilik anlayışının mümkün olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğim. Bodrumlu’nun rant uğruna çözümsüz sıkıntılara değil, huzur ve refaha layık olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğim. Söz veriyorum Bodrum’da duygu kazanacak, Bodrum İyi’ye kavuşacak.” dedi.

 

Partinin söylemi ve teşkilat yapısının önem arz ettiğini söyleyen Raşit Emir Süer, “2024 yılı ahlaklı siyaset yılı olacak. Bunu biz parti olarak başaracağız. Biz doğruları ortaya koyacağız, yapılan yanlışları ifade edeceğiz. Doğruları söylemekten asla vazgeçmeyeceğiz. İnsanlar bu süreç sonunda kararını verip oy kullanacaklar. Ayrıca hizmet vermeyenlerin halkımızın yüzüne gülmelerine de anlam veremiyorum ve sinirleniyorum” şeklinde konuştu.


Kendisinin Bodrumlu olmadığını için adaylar tarafından dışlandığını belirten Süer,  1995 yılından beri Bodrum’da oturduğunu ifade ederek “Diğer adaylar beni sahada Bodrumlu değil diye lanse ediyorlar. Ben Karadeniz’den İstanbul’a gelmiş ve oradan da Bodrum’a yerleştim. Ben 1995 yılından beri Bodrum’dayım beni bilen bilir zaten.  Beni burada dışlamak Mardinlileri, Orduluları, Tokatlıları, Ankaralıları, Yozgatlıları, Trabzonluları, Ağrılıları dışlamak anlamına geliyor. Beni dışlamak sadece kendilerini var etme stratejisidir. Bunu yapmasınlar. Biz bodrumlu, Yozgatlı, Ordulu bunların hepsi bizimdir.” Dedi.

 

 

Süer, sözlerini şöyle sürdürdü: Özellikle günlük yaşamda bir çok sorunları olan bir kentte yaşıyoruz. Özellikle hizmet vermeyenler  Büyükşehir adayı oldu. İnsanların yüzüne gülmelerine tahammül edemiyorum. Ahmet Aras, yüzünden mavi bayraklarımızı kaybettik. Susuz kaldık. Biz bunların tamamını alanlarda anlatacağız. Kimler ne yaptı? Ne yapmadı hepsini halkımıza anlatacağız. Bu kentimizin kaynağı bir çok ilimizden daha fazla. Bu kentin kaynak sorunu yok. Bu kentin kaynaklarının adil kullanmama sorunu var. Bu kentin nasıl içinden geçmişler anlatacağız.” Diye konuştu.