• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 17 Temmuz 2023 14:15

Rafine lüks yaşam tarzına açılan kapı: Prestijli roadshow Türkiye'de görücüye çıkıyor

Rafine lüks yaşam tarzına açılan kapı: Prestijli roadshow Türkiye'de görücüye çıkıyor
Lüks ve tarihi Dubai gayrimenkul projesi, bu yaz Bodrum’da sergilenecek

Dünya çapında çığır açan iki markanın iş birliği ile ortaya çıkan ve yakın zamanda satışları başlayan Dubai gayrimenkul projesi, Mandarin Oriental'de projeyi deneyimleme fırsatı sunuyor. Dünyanın ilk Bugatti Rezidansları olan Binghatti by Bugatti Rezidansları, 5.2 milyon USD'den başlayan fiyatlarla 182 birimden satılıyor. Görkemli Burj Binghatti Jacob & Co. Residences Hyper-Tower dünyanın en yüksek konut kulesi rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

voyage otel

 

(17, Temmuz 2023) Bugatti ve Jacob & Co gibi dünya çapında tanınmış iki lüks marka ile gerçekleştirdikleri iş birlikteliklerinin yakın zamanda dünya çapında ses getirmesiyle önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketi Binghatti, Türkiye'de ilk uluslararası yolculuğunu başlatmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında bu yaz Bodrum Mandarin Oriental’de özel bir roadshow düzenleyecek olan marka, Türkiye’den ve diğer küresel pazarlardan potansiyel müşterilerine vizyoner projesini sergileyecek.

 

Merkezi Dubai Binghatti’de bulunan Burj Binghatti Jacob & Co. Residences ve Bugatti Residences by Binghatti şimdiden dünyanın dört bir yanından büyük ilgi gördü. Binghatti, 15 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında, zarif lüks yaşamın uzmanlarını, prestijli Mandarin Oriental'de bulunan 'Blue Beach Platformu'nda göz alıcı bir sergiyle buluşturarak alıcıların lüks ve tarihi bir gayrimenkul projesinden bir parça satın alma fırsatını sunacak.