• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 08 Nisan 2022 15:56

Polis Haftası kutlamaları Bodrum'da renkli görüntülerle kutlandı

Polis Haftası kutlamaları Bodrum'da renkli görüntülerle kutlandı
Muğla’nın bodrum ilçesinde polis haftası kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen kutlamalara vatandaşlarda katıldı. Engelli bireylerde törene polis kıyafetleri ile katıldı.

Muğla’nın bodrum ilçesinde polis haftası kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen kutlamalara vatandaşlarda katıldı. Törene Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tolga Yamalı, İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan, gaziler, daire amirleri, polisler ve vatandaşlar katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

voyage otel

 

Törene İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan’ ın temin ettiği polis kıyafeti ile katılan engelli birey 28 yaşındaki Aypar Öztürk ise ilgi odağı oldu. Annesi Türk sanat müziği sanatçısı Asiye Palu ile törende yer alan  Öztürk “Her yıl bu günde polislerimizin yanında olmaktan gurur duyuyorum. Bu yıl müdürümüz bize polis kıyafetleri temin ederek törende yer almamızı sağladı, çok sevindik” dedi.

 

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan “Kurulduğu günden  itibaren ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayret sarf eden, devletin bekası, kamu düzeninin tesisi, halkın can mal emniyetinin temini için fedakarca çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıl dönümünde polisimizin haklı gurur ve heyecanını bir kez daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emniyet teşkilatımız hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan ve mesai mevhumu gözetmeden uhdesine aldığı bu kutsal ve önemli görevi ifa ederken vatan sevgisiyle mümeyyiz, duyarlı ve vatandaş merkezli hizmet anlayışı ile toplumun, beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak görevini yerine getirmektedir.” Dedi.

 

Tören motosikletli trafik polisleri ve otomobillerinin siren çalarak şehir turu yapması ile sona erdi. Kortej geçişinde vatandaşlar polisleri alkış yağmuruna tuttu.