• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 30 Mart 2022 15:20

Pina Yarımadası’nda Çevre Temizliği Yaptılar

Pina Yarımadası’nda Çevre Temizliği Yaptılar
Geçtiğimiz orman yangını nedeniyle yanan ve daha ağaçlandırılan Pina Yarımadası’nda çevre temizliği gerçekleştirdi. Titanic Deluxe Bodrum tarafından gerçekleştirilen çevre temizliğine otel personeli de destek verdi

Muğla'nın Milas ve Bodrum ilçeleri arasındaki Pina Yarımadası’nda orman yangını çıkmış ve yangında 80 hektar ormanlık alan zarar görmüştü.  Yanan bölgede bulunan Titanic Deluxe Bodrum, çevre hareketi başlattı.

voyage otel

 

Titanic Deluxe Bodrum tarafından gerçekleştirilen çevre temizliği kapsamında Pina Yarımadası ve çevresi temizlendi. Yine yarımada boyunca giden yol sağlı ve sollu temizlendi. Çevre temizliğine Titanic Deluxe Bodrum Genel Müdürü Mert Aygün, otel departman müdürleri, otel çalışanları da katılarak destek verdi.

 

 

Çevre temizliği kapsamında yangında zarar gören alanın yanı sıra Yarımada’nın birçok noktası çöplerden ve atıklardan arındırılmış oldu. Rutin hale getirilen çevre temizliği sezon boyunca devam edecek. Çevre temizliği her hafta gerçekleştirilecek. 10 kişiden oluşan ekiplerde her hafta bir departman müdürleri ve çalışanları görev alacak. Çevre temizliği sezon boyunca sürecek.  Toplanan çöpler toplu halde belediye ekiplerine teslim edildi.