• raşit emir süer
EGE Düzenleme Tarihi : 01 Kasım 2021 20:30 Haber Girişi : 01 Kasım 2021 18:30

Otogarda Silahlı Saldırı! Çok Sayıda Yaralı Var!

Otogarda Silahlı Saldırı! Çok Sayıda Yaralı Var!
Muğla'nın  Bodrum İlçesi merkezinde bulunan otogarda silahlı saldırı yaşandı. 4 kişi yaralandı. 

Muğla'nın  Bodrum İlçesi merkezinde bulunan otogarda silahlı saldırı yaşandı.  Alınan bilgielre göre, Bodrum merkezinde bulunan eski otogarda akşamüstü saatlerinde iki grup arasında kavga başladı. Bıçak ve silah kullanılan kavgada kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
 

voyage otel

silahların kullanıldığı saldırının nedeni ise ihale olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; eski otogardaki kafeyi işleten şahıslar ile kafenin ihalesini yeni alan şahıslar arasında anlaşmazlık nedeniyle kavga çıktı.

Daha öncede iki tarafın ihalenin yapılmasından sonrada birkaç kez bir araya geldiği, tartışma çıktığı ve tekme tokatlı kavgaya tutuştuğu öğrenildi. Bu olayda da sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Masa ve sandalyelerinde kullanıldığı kavga sırasında bir kişinin silahla ateş edip kurşun yağdırması sonrasında 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Otogar’daki vatandaşlar arasında büyük panik ve korkuya neden olan silahlı kavga sonrası yaralılar ambulanslarla özel hastanelere ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

 

 

Olayın ardından polis olay yeri inceleme ekipleri şahısların otomobillerinde yaptıkları aramalarda otomatik silahlar ele geçirdi. Olayla ilgili altı kişinin gözaltına alındığı ve yaralıların tedavilerinin devam ettiği, polisin soruşturmayı geniş çaplı sürdürdüğü belirtildi.