• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 17 Ağustos 2023 13:50

Onlarca personel zehirlendi! Gece yarısı denetim yapıldı

Onlarca personel zehirlendi! Gece yarısı denetim yapıldı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yemekten zehirlenen 20 süpermarkete personeli hastanelik oldu. Yemek şirketine operasyon yapıldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir süpermarket zincirinin farklı mağazalarında yemekten zehirlenen 20 kişi Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldrıldı. Dün akşam yedikleri akşam yemeğinin ardından fenalaşan personel ambulans ve arkadaşlarının yardım ile hastaneye taşındı. Personelin durumunun iyi olduğu  olduğu belirtildi.

voyage otel

Marketin  Konacık, Türkbükü ve Turgutreis mahallelerindeki çalışanları, akşam yemeğinde kıymalı makarna, dolma, yoğurt ve şehriye çorbası yedi.

Birkaç saat sonra kendilerini iyi hissetmeyen çalışanlar, kusma şikayetleri ile hastaneye başvurmaya başladı. Araçları ile hastaneye gitmeye çalışan personel, yarı yolda daha da kötüleşip kaza tehlikesi atlatınca sağlık ekiplerinden yardım istediler. 

Kurye olarak çalışan personellerden bazılarının ise paket servis teslimi yaptıkları yerlerde yığılıp kaldıkları öğrenildi. Kendi imkanları ve ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaklaşık 20 personel, tedavi altına alındı. Çalışanlar, tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

Gıda zehirlenmesi yaşayan çalışanlar, süpermarket yönetiminin yemeği ucuza mal etmek için bu hizmeti en ucuz veren firmalarla çalıştığı için bu olayların yaşandığını dile getirdiler.