• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 24 Mart 2020 16:24

Okullarda tatil uzayacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama!

Okullarda tatil uzayacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “(Doğalgaz ve elektriğin kapanması) Biz daha zor günler yaşadık böyle bir şeye girmedik. Sosyal devlette de böyle bir adım atılamaz.” açıklamasını yaptı.

 

voyage otel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs ile ilgili tedbirleri eşgüdümlü çalışmalarla değerlendirdiklerini bildirdi. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesinin artarak devam ettiğini söyledi. Erdoğan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, bakanlarla olan telekonferans görüşmelerinin görüntülerini paylaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili yaptığı değerlendirmede, okulların tatilinin uzayıp uzamamasının Bilim Kurulu kararı ile olmasını söyledi. Uzaktan eğitime ilişkin çalışmaları da değerlendiren Erdoğan, “İnşallah bu çalışma yöntemiyle geleceğe yönelik çok çok farklı bir sistemi de oluşturmuş oluyoruz, oturtmuş oluyoruz.” dedi.
 

MERAK EDİLEN SORULARA YANIT VERDİ!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesapları üzerinden “Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz” notuyla paylaştığı videoda şu görüşlere yer verdi:

* (Okullarda tatilin uzatılması) Bilim Kurulu uzatılmasında fayda var diyorsa ona uyalım, çünkü işin ehli onlar.

* Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz.

* (Doğalgaz ve elektriğin kapanması) Biz daha zor günler yaşadık böyle bir şeye girmedik. Sosyal devlette de böyle bir adım atılamaz.

* Ürünleri çok değişik kanallarla yurt dışına kaçıranlara, ülkemiz içinde bu ürünleri fahiş fiyatlarla satanlara bu işin hesabını sorarız.

 

Recep Tayyip Erdoğan

@RTErdogan
Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz.