• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 31 Aralık 2021 14:44

Öğrenciye şiddet uygulayan öğretmen görevden alındı

Öğrenciye şiddet uygulayan öğretmen görevden alındı
Cep telefonu ile çekilen ve sosyal medyada paylaşılan o anlar tepki çekti. Görüntüler, bir süre sonra sosyal medyadan kaldırıldı.

Muğla'nın Milas ilçesinde bir öğrencisine şiddet uyguladığı iddia edilen öğretmen açığa alınarak hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı.

voyage otel

 

Edinilen bilgiye göre; Milas Semiha Altunkan İlkokulu'nda görev yapan öğretmen Tuba T., bir öğrencisini yaramazlık yaptığı gerekçesiyle cetvelle dövdü. Cep telefonu ile çekilen ve sosyal medyada paylaşılan o anlar tepki çekti. Görüntüler, bir süre sonra sosyal medyadan kaldırıldı.

 

Milas Kaymakamlığı, Tuba T.’nin aynı gün açığa alındığı bildirildi. Milas Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Bazı basın mecralarında ve sosyal medyada, ilçemizde bulunan bir okulda 28.12.2021 gününde yaşanan şiddet olayı ile ilgili görüntüler yer almıştır. Bahse konu görüntülerde yer alan öğretmen hakkında soruşturma açılarak aynı gün itibarı ile açığa alınmış olup idari yönden soruşturma devam etmektedir. Adli yönden olay savcılığa intikal etmiştir.”