• Nevavprestij
EKONOMİ Düzenleme Tarihi : 08 Ağustos 2020 15:18 Haber Girişi : 08 Ağustos 2020 15:19

O ilçede Şezlonglar kaldırıldı!

O ilçede Şezlonglar kaldırıldı!
Türkiye genelinde yaşanması muhtemel ikinci dalga Koronavirüs salgınına karşı Milas Belediyesi sahil şeridinde önlemlerini arttırdı.

Kurban Bayramı tatili öncesi başlayan ve sonrasında tavan yapan maske ve sosyal mesafe ihlalleri Koronavirüs salgını vakaları için alarm verirken, Milas Belediyesi de yaşanması muhtemel ikinci dalga Koronavirüs salgınına karşı halk plajlarının tümünde bulunan şezlongları kaldırtarak önlem almaya başladı.

voyage otel

159 kilometre kıyı şeridiyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Milas’ta, Milas Belediyesi; Haydar Koyu, İncekum, Boğaziçi, Güllük ve Ören’de vatandaşların sağlığı için şezlongları kaldırarak önlem aldı. Milas Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Ülkemiz genelinde yaşanan korona virüs salgını ve artan vaka sayıları göz önüne alınarak vatandaşlarımızın sağlığını koruma adına ilçemiz genelinde bulunan halk plajlarımızın tümünde şezlongları kaldırıyoruz.
Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Sizlerden ricamız maske , mesafe ve hijyen kurallarına uymanız. Unutmayın korona virüs'ü tedbir ile yenebiliriz" denildi.