• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 02 Aralık 2022 11:37

Neva Prestij Yapı’dan Bodrum’da konut sorununa çözüm getirecek proje!

Neva Prestij Yapı’dan Bodrum’da konut sorununa çözüm getirecek proje!
Türkiye’nin en büyük yazlık konut üreticisi durumunda olan Neva Prestij Yapı’dan Bodrum’da fahiş ev fiyatları ile kiralara çözüm olabilecek projeye imza atıyor.

Türkiye’nin en büyük yazlık konut üreticisi durumunda olan Neva Prestij Yapı’dan Bodrum’da fahiş ev fiyatları ile kiralara çözüm olabilecek projeye imza atıyor. Alınan bilgilere göre, Neva Prestij Yapı, geliştireceği proje ile başta Bodrum’da çalışan doktor, öğretmen, polis ve beyaz yakalılara uygun konut satışı gerçekleştirecek. Bir Milyon 900 tl’den konut satışı gerçekleştirecek olan Neva Prestij Yapı’nın projesi sosyal sorumluluk niteliği de taşıyor.

voyage otel

 

YEREL YÖNETİMLERDEN DESTEK GELDİ

 

Bodrum merkezden başlayarak havaalanı yoluna kadar olan bölgede proje gerçekleştirecek olan Neva Prestij Yapı’ya yerel yönetimlerden de destek geldi. Özellikle Bodrum ve Milas Belediyelerinin desteklediği proje ile devlet memurları ile orta gelirli vatandaşların ev sahibi olması hedefleniyor. Özellikle devlet memurları üzerinde durulan projede devlet memurlarının hayatlarını kolaylaştırmak ve onların görevlerine odaklanması amaçlanıyor. Projenin hayata geçmesiyle hem yüksek kira fiyatlarının düşmesi amaçlanıyor hem de vatandaş ev sahibi olacak. Proje hazırlıklarını başlatan Neva Prestij Yapı, yakın zamanda konutların startını verecek.

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

 

Konuya ilişkin Ege Alternatif’e konuşan  Neva Prestij Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, devlet memurlarına önem verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

3 bin konutluk bir proje geliştireceklerini belirten ,Öztürk, “Biliyorsunuz Bodrum’da çok büyük bir konut sıkıntısı var. Bütün firmalar çok yüksek fiyatlarda, erişilemeyecek konutlar üretiyor. Bizim buradaki amacımız Bodrum’da yaşayan bankacılarımız, öğretmenlerimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz, polislerimizin de erişebileceği Ankara, İstanbul fiyatlarında konutlar üretmek. O amaçla Bodrum merkezden havaalanına kadar olan bölgede toplamda 3 bin konutluk, değişik lokasyonlarda proje yapmaktayız. Bodrum’da artık herkesin ev sahibi olabilmesine imkan tanımak istiyoruz ve satışlarımız bu yönde devam ediyor. Biz insanımızı bu fahiş fiyatlara ezdirmemeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda bu proje aslında bizim sosyal sorumluluğumuz neticesinde hayata geçiyor. Üretim yaptığımız yere, ekmek yediğimiz yere ve ülkemizin insanına katkı olsun diye bu işe girdik. Devlet memurlarımızın ve vatandaşımızın başını sokacakları bir evi olsun istedik. İnşallah bunu da başaracağız” diye konuştu. Öztürk, son olarak firmalara çağrıda bulunarak bu yönlü projelerin geliştirilmesini istedi.