• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 11 Ocak 2022 09:26

NEVA PRESTİJ YAPI’DAN 1.5 Milyarlık Dev Yatırım!

NEVA PRESTİJ YAPI’DAN 1.5 Milyarlık Dev Yatırım!
Öztürk, inşaattaki    hareketliliğin    ülke    ekonomisinin    hareketliliği    manasına    geldiğini    kaydederek,    yüzlerce    alt    sektörü    etkileyen inşaat    alanında    ciddi    bir     istihdam    oluşturulduğunu    anlattı.

İnşaat sektöründe 50 yılı aşan köklü geçmişiyle adı 'kalite' ve 'güven'le özdeşleşen Neva Presjtij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk emlak editörleriyle bir araya gelerek,  mevcut projeleri ve gelecek planlarıyla ilgili bilgiler verdi.

voyage otel

 

 

Özellikle Covid-19 salgını sebebiyle tüm dünya olarak çok zor bir sınavdan geçtiğimiz, toplumsal ve ekonomik olarak hepimizin çok derinden etkilendiği bu dönemde marka değerimizin, projelerimizin bu şekilde takdir   görmesinden çok mutlu olduk diyerek sözlerine başlayan Öztürk; Türkiye’nin en önemli sektörlerinden olan inşaatın Türkiye’deki sektörlerin yüzde 30’u ile iş yaptığını,  inşaatın Türkiye’nin GSMH’sinin yüzde 8'ini oluşturduğunu bildirdi.

 

 

 

Öztürk, inşaattaki hareketliliğin ülke ekonomisinin hareketliliği manasına geldiğini kaydederek,    yüzlerce alt sektörü etkileyen inşaat alanında ciddi bir istihdam oluşturulduğunu anlattı.

 

Öztürk, “Proje geliştirdiğimiz her yerde öncelikli hedefimiz o bölgenin gelişmesine katkı sağlamak. Türkiye’de konut üretmek bizim için işin en kolay kısmı.    Şehrin içinde şehirden kopmadan ama kendi içerisinde de ayrıcalıklı bir hayatı barındıran,   yaşayan projeler üretiyor,   ürettiğimiz her proje ile bölgenin değerine değer katıyoruz.

 İstanbul’da yatırımı uzun süredir planlıyorduk ama özel bir lokasyon bekliyorduk. İstanbul’un en iyi lokasyonunu bulduk.

 

Kartal’ın en büyük projesi olan VN KARTAL projemiz,  sahip olduğu muhteşem adalar manzarası ve adaların huzurunu hissettiren yaşam konsepti ve ticari alanları ile bulunduğu bölgenin sembollerinden biri haline gelmeye aday olacak.” Dedi.

 

VN KARTAL, 29 dönümlük arazi üzerinde hayata geçen ve toplam 4 blok ile 800 aileye ev sahipliği yapacak bir yaşam projesidir.    Geniş ve kullanışlı daireleri, uçsuz bucaksız yeşil alanları,    zengin sosyal ve sportif olanakları,    çocuklara özel aktivite alanları ve kreşiyle aileler için tasarlanan özel bir proje.   

Şehri geliştiren ve dönüştüren bir proje olan VN KARTAL toplu konut yaşamından daha fazlasını arayanlara daha huzurlu,   daha sportif,    daha az stresli ve daha mutlu;  herkesin dilediğince özgürleşebileceği doğayla iç içe olacağı tam bir ada yaşamı sunuyor.    VN KARTAL sahip olduğu adalar manzarasına ek olarak projenin   %70’ini oluşturan peyzaj ajanları ile farklılaşarak şehrin ortasında bir vaha sunuyor.   

 

 

BODRUM’A İKİ YENİ PROJE

 

 

Ayvalık ve Bodrum’da devam eden projelerinin ardından Bodrum’da iki yeni projeye daha başlayacaklarını belirten Öztürk, "Yaptığımız çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projelerde farklılık yakalayıp,    konservatif üretimden uzak duruyoruz. Projelerimizin çıkış noktası olarak, öncelikle hayalinizin temelinde ne var?    Sorusuna yanıt olarak Gürültüden, karmaşadan uzak,    sessiz,    sakin ve konforlu bir yaşam…    Çünkü biliyoruz ki insanların ruhuna dokunmak,    hayallerini anlamakla mümkün.    Toplam 820 daireden oluşan Ayvalık,    Yalıkavak ve Ortakent’te inşa ettiğimiz projelerimizin ardından Gümüşlük ve Adabükü’nde 2 yeni proje ile Ege bölgesinin incisi Bodrum’da faaliyetlerimize devam ediyoruz.     Neva Gümüşlük ve Valeron Adabükü projelerimizin tasarım aşamasında doğa ile bütünleşerek maksimum düzeyde müstakil bir hayat sunabilmek için mimari çizgimizi bu koşulları göz önünde bulundurarak belirledik. Artan konut fiyatlarınızda göz önünde bulundurarak,    daha ulaşılabilir olmak adına ufak metrekareli ama kullanışlı projeler hayata geçiriyoruz"    diye konuştu.