GÜNCEL Haber Girişi : 06 Mayıs 2024 18:57

Myndos Sanat Evi açılışı yapıldı

Myndos Sanat Evi açılışı yapıldı
Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi sahilindeki Gümüşlük Çevre Sanat ve Kültür Derneğine tahsis edilen Sanat Evi sanatseverlerin katılımıyla Gümüşlük sahilinde açıldı. Belediye Başkanı tamer Mandalinci sanatseverleri ve sanatçıları yalnız bırakmadı

Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi sahilindeki Gümüşlük Çevre Sanat ve Kültür Derneğine tahsis edilen Sanat Evi sanatseverlerin katılımıyla Gümüşlük sahilinde açıldı. Belediye Başkanı tamer Mandalinci sanatseverleri ve sanatçıları yalnız bırakmadı.

voyage otel

 

Dernek yetkililer yaptıkları açıklamada şunları kaydetti.

 

*Sanat Evi ilk sergisini Gümüşlük ’de yaşayan 25 sanatçının eserleriyle açtı. Bundan sonraki aşamalarda her hafta sergiler açacağız. Şiir söyleşileri, İmza günleri, Wortshop etkinlikleri yaparak sanat etkinlikleri sürdürmeyi planlıyoruz.

 

Sergi açılışını yapan Belediye Başkanı Tamer Mandalinci açılışta yaptığı konuşmada Bodrum’da sanat merkezlerinden olan Gümüşlük Mahallemize yakışan bir sanat evi açıyoruz. Zaman içinde bu tür etkinliklere daha fazla yer vereceğiz diyerek sanatçıları tebrik etti. Sergi açılışına Meclis üyeleri İlknur Ülküm Seferoğlu, Ahmet Faik Karakaya ve Asuman Gülsoy da katıldı.

 

Sergi açılışı kalabalık bir topluluk tarafından izlendi. Sergiyi gezenler Gümüşlük ‘de bir eksikliğin giderildiğini belirterek daha fazla kültürel faaliyetlerin olmasını istediler.