• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 12 Nisan 2022 17:18

Mümtaz Göztepe son yolculuğuna uğurlandı

Mümtaz Göztepe son yolculuğuna uğurlandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan turizm duayeni evli ve iki çocuk babası 77 yaşındaki Mümtaz Göztepe bugün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve Skal Grubu ile BOTAV’ın kurucu başkanlığını yapan turizmin duayenlerinden 77 yaşındaki Mümtaz Göztepe dün sabah tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde organ yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitirmişti. Göztepe bugün Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Törene eşi serap Göztepe, kızları Zeynep Göztepe, Naz Göztepe Dayıoğlu, damadı Murat Dayıoğlu, turizmin önemli isimlerinden Emir Bağ, Murat Şeremetli, Sadri Şener, Recai Çakır, Galip Gür ve yüzlerce kişi katıldı.

voyage otel

 

 

O BODRUM'U ÇOK SEVDİ BODRUMLULARDA O’NU ÇOK SEVDİ

 

Anter haberin haberien göre, Kızı Zeynep Göztepe “Babamın ölümüne elbette çok üzüldük. Ancak bugün yine son yolculuğuna uğurlanırken yine sevenlerinin arasında olması, bizleri mutlu etti. O Bodrum’u çok sevdi, Bodrumlularda O’nu çok sevdi. Bodrum ve Türk turizmi için elinden ne gelirse yaptı, acımız büyük. Acılı günümüzde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kılınan öğle namazından sonra Mümtaz Göztepe dualar eşliğinde Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi.