• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Düzenleme Tarihi : 30 Ağustos 2020 11:03 Haber Girişi : 30 Ağustos 2020 11:23

Müjde Ar O iddiaları Yalanladı!

Müjde Ar O iddiaları Yalanladı!
Sinema Sanatçısı Müjde Ar, geçtiğimiz günlerde bazı basın organlarında yer alan, Bodrum ilçesinde oturduğu evin kaçak olduğuna dair haberlerine ilişkin konuştu. Ar, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi

Sinema Sanatçısı Müjde Ar, geçtiğimiz günlerde bazı basın organlarında yer alan, Bodrum ilçesinde oturduğu evin kaçak olduğuna dair haberlerine ilişkin kamuoyuna bir mektup yazarak cevap verdi. Ar, mektubunda evi ile ilgili, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

voyage otel


AA'da yer alan habere göre, Mektubunda Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a da seslenen Ar, "Sitede oturduğum evim kaçak değil. Her şeyden önce ısmarlama haberde yazıldığı gibi sitedeki dairem kaçaksa sizi görevinizi yapmaya ve evimi yıkmaya davet ediyorum. Keşke bu çabanızı 2,5 aydır Gündoğan sakinleri için işkenceye dönüşen gürültü kirliliğini sonlandırmak için harcasaydınız" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ar, "Haberdeki 'şikayetleri geri çeksin' teklifi adı altındaki tehdidi de reddettiğimi bilmenizi isterim. Bu ülke ve bu şehir, kamu gücünü vatandaşlar aleyhinde kullanan yöneticilerden çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi. Ne mutlu ki bu tür yöneticilerin siyasetteki ömrü çok uzun olmuyor. Saygılarımla."dedi.