• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 06 Aralık 2023 23:47

Muhtarlar Derneği'nden muhtarlara Başkan Aras, baskısı

Muhtarlar Derneği'nden muhtarlara  Başkan Aras, baskısı
Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Gündüz, muhtarlara gönderdiği yazıda Ahmet Aras’ın adaylığını destekleyecek belgeye imza istedi. Muhtarları baskı altına alan Gündüz, yazıyı kendisi hazırladığını söyledi.

Bodrum CHP’da aday adaylık başvurusu sona erdi. 25 aday adayı başkanlık için başvurusunu dünya yaptı.

voyage otel

 

Yeniden aday adaylığını açıklayan Ahmet Aras yeniden yetki isterken muhtarlar ile yapılan kahvaltının ardından Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Gündüz tarafından CHP Genel Başkanı Özgür Özel yazılan Ahmet Aras destek yazısı tartışma konusu oldu.

 

Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Gündüz, muhtarlara gönderdiği yazıda Ahmet Aras’ın adaylığını destekleyecek belgeye imza istedi.

Muhtarları baskı altına alan Gündüz, yazıyı kendisi hazırladığını söyledi.

 

İddiaya göre. Bu yazının kararı geçtiğimiz günlerde Ahmet Aras’ın da katıldığı muhtarlar kahvaltısında alındı.

 

Muhtarlara gönderilen ve Özgür  Özel'e iletilecek olan yazı ise şöyle; "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e

Bodrum ilçemizde 56 muhtar olarak görev yapmaktayız. İlçemize Belediye Başkan adayı belirlemek sizin taktirinizdedir.

Muhtarlar olarak 2019 yılında göreve gelen belediye başkanımız sayın Ahmet Aras ile uyum içerisinde önemli hizmetler yaptık. Ahmet Aras başkanımızın mahallelerimize verdiği değer ve hizmetler ortadadır. Bu durum hem mahalle sakinlerimizi hem de biz muhtarları mutlu etmektedir. Önümüzdeki dönemde de biz muhtarların ve halkımızın fikirlerine önem veren Ahmet Aras başkanımızla çalışmak ve halkımıza hizmet vermek bizleri mutlu edecektir.

Bilgilerinize arz ederim."

 

Yazıyı  muhtarlara gönderen Gündüz, ayrıca mesaj yolu ile muhtarları  ikna etmeye çalıştı. Gündüz, mesajında  su ifadeleri kullandi; Muhtarlarımız başkanımızın adaylığını desteklemek amacıyla bu yazıyı yazdım ve mahalle adımla imzaladım. Başkanımızın adaylığına destek olmak isteyen muhtarlarımıza imza atmaları için yazıyı göndereyim."