• Nevavprestij
SPOR Düzenleme Tarihi : 10 Eylül 2020 11:11 Haber Girişi : 10 Eylül 2020 11:13

Muğlalı Burak Duman harikalar yaratıyor

 Muğlalı Burak Duman harikalar yaratıyor
Muğlalı antrenör Burak Duman’ın 12 yaşındayken Muğla’da başlayan Hokey serüveni Muğla Hokey takımlarının Süper Lige yükselmesine kadar devam etti,

Muğlalı antrenör Burak Duman’ın 12 yaşındayken Muğla’da başlayan Hokey serüveni Muğla Hokey takımlarının Süper Lige yükselmesine kadar devam etti,

voyage otel

Muğla Ege Yıldızları , Yatağan Olimpik ve Muğla Gençlik ve Spor Kulübü takımları Süper Lige yükselirken takımda Baş Antrenör Serkan Şen’in yanında kimi zaman yardımcı antrenör kimi zaman sporcu olarak hep Burak Duman vardı, tabi ki bu başarıların ardından Denizli Güney Cavidil Spor kulübünden Burak Duman’a teklif geldi, teklifi tereddütsüz kabul eden Burak Duman artık Baş Antrenör olarak görev yapacaktı.

 

Burak Duman o günlerden bahsederken valizimi aldım düştü yollara diye bahsediyor. Denizlinin en küçük ilçelerinden Güney’in 1000 kişilik nüfusu olan eziler köyüne gidiyor Burak Duman o köye giderken köyün okulunun beden eğitimi Suat Arı hokey takımı kurmuş fakat takım herhangi bir yarışmaya daha katılmamış, köy halkı kısa zamanda Muğlalı Burak Duman’ı öyle sahiplenmiş ki dayalı döşeli ev vermişler herhangi bir kirada almıyoruz demişler maaşınıda birşekilde ayarlamışlar.

 

Tabi Burak Duman da bu kadar iyiliğe karşı boş durur mu köyün çocuklarını gece gündüz demeden çalıştırmış köy halkıda antrenmanları izleyip takımı desteklemiş hatta bazı maçlara davullu zurnalı gitmişler 1 yılın içinde Muğlalı antrenör Burak Duman köyün U14 hokey kız takımını Türkiye 4.sü yapmış hatta Türkiye Şampiyonasıda Muğla Ortaca’da yapılmış Türkiye yarı finalinde Muğla takımıyla karşı karşıya gelmişler bir yandan kendi antrenörü ve eski takımı diğer yandan yeni takımı maç kıran kıran geçmiş fakat maçın sonucunda tecrübe kazanmış Türkiye Şampiyonası sonucunda ise Denizli Güney Eziler Köyü Türkiye 4.sü olmuş köyün girişinde davullu zurnalı havai fişeklerle karşılama yapılmış. Muğlalı Burak Duman hocanın Denizli’de 1 yıl içinde elde ettiği başarılar ise şu şekilde 3 farklı karegoride Okul Sporlarında Denizli Şampiyonluğu, 1 tane milli takım kampına seçilen sporcu, erkek takımı U14 Grup 3. lüğü, kız takımı U14 Türkiye 4. lüğü. Muğlalı antrenör Burak Duman hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.