• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 11 Mart 2022 16:53

Muğla Yöresi Evleri CASAFABAY Yorumu ile Hayata Geçiyor

Muğla Yöresi Evleri CASAFABAY Yorumu ile Hayata Geçiyor
Bodrum Havaalanına 4 dakika, Bodrum Merkezine 30 dakika mesafede hayata geçmeye hazırlanan CASAFABAY Projesi, tarihi Muğla yöresi evlerinden esinlenilerek tasarlanan, modern kasaba konseptine sahip mimarisi ile 2 etaptan oluşacak.

Vizyonu “konfor, fiyat ve güven ilişkisi içinde optimal denge ile kaliteli projeler geliştirmek” olan FABAY İnşaat A.Ş., CASAFABAY projesi ile Muğla’ya özgü mimariyi, modern konsept ile Bodrum sınırlarına taşıyor. Bodrum Havaalanına 4 dakika, Bodrum Merkezine 30 dakika mesafede hayata geçmeye hazırlanan CASAFABAY Projesi, tarihi Muğla yöresi evlerinden esinlenilerek tasarlanan, modern kasaba konseptine sahip mimarisi ile 2 etaptan oluşacak. 74 adet villa olarak tasarlanan ilk etap çalışmalarına hız verilen projenin en önemli özelliği, yeşil alanların toplam alanın yarısından daha fazlasını kapsaması.

voyage otel

 


ÖZEL HAVUZLU VE MÜŞTEMİLATLI VİLLALAR

 

Doğayla iç içe bir yaşam sunan CASAFABAY’da, 4+1, 3+1 ve 2+1 villa tiplerinde müştemilat ve özel havuz seçenekleri bulunuyor. CASAFABAY, her ihtiyaca özel yaşam alanlarını sahipleri ile buluşturmayı hedefliyor.

 

 


DOĞAL YAŞAMIN KAPILARI CASAFABAY’DA ARALANIYOR
CASAFABAY

 

Projesinde ev sahipleri kendi zeytinlerini toplayıp proje içerisinde
bulunan yağ sıkım evinde doğal zeytinyağlarını üretebilecekler. Yine proje alanı içerisinde bulunan ahırlarda yetiştirilen hayvanların sütlerinden faydalanabilecek, kümeslerde yetişen tavukların yumurtalarını taze olarak toplayabilecekler.
Bunun yanı sıra; etkinlik alanları, kasaba meydanı, restoran, ana havuz, aquapark, çok amaçlı spor sahası(basketbol, futbol, tenis, vb.), mangal ve barbekü alanları gibi sosyal alanlara site içi yürüyüş yollarında keyifle yürüyerek ulaşılması da planlanmış.
Hem yazlık hem de kışlık olarak değerlendirilebileceğiniz şömineli CASAFABAY villalarına ön talep fiyatları ile 24 Ay Vade, %0 Faiz fırsatı ile sahip olabilirsiniz.


Ayrıntılı bilgiye https://www.fabaylife.com/tr/proje/casafabay adresinden ulaşabilirsiniz.