• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 03 Mayıs 2023 15:38

Muğla İl Karması Kadın Hokey Takımı Türkiye İkincisi Oldu

Muğla İl Karması Kadın Hokey Takımı Türkiye İkincisi Oldu
Türkiye Hokey Şampiyonası Finallerinde mücadele eden Muğlanın Kızları sloganıyla da bilinen Muğla İl Karması Kadın Hokey Takımı Türkiye İkinciliği Kupasını Muğla iline kazandırmıştır.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 25 Nisan - 1 Mayıs 2023 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen 20 yaşaltı Kadınlar Türkiye Hokey Şampiyonası Finallerinde mücadele eden Muğlanın Kızları sloganıyla da bilinen Muğla İl Karması Kadın Hokey Takımı Türkiye İkinciliği Kupasını Muğla iline kazandırmıştır.

voyage otel

 

 

İlk turda Zonguldak İl Karmasını 11-1 2. turda Kayseri il Karmasını 30-0 3. turda Osmaniye İl Karmasını 1-0 yarı finalde İstanbul İl Karmasını 1-0 yenen Muğla İl Karması Kadın Hokey Takımı Türkiye Şampiyonluğu Finalini Gaziantep temsilcisi ile yapmış normal süresi 1-1 biten final maçının ardından yapılan penaltı atışları sonrasında 4-3 mağlup olan Muğla İl Karması Türkiye 2. si olmuştur.

 

Müsabaka ile ilgili konuşan Baş Antrenör Serkan Şen, yaş ortalaması 17 olan oldukça genç bir kadroyla 20 yaş kategorisinde mücadele ettiklerini belirtirken özellikle final maçında çok gol kaçırdık üstün olan taraf bizdik ama bazen olmayınca olmuyor Türkiye 2. liği sonrası 6 sporcumuzun milli takıma seçilmeside bizleri ayrıca gururlandırmıştır, desteklerinden ötürü Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Kaltun Madran Su firmasına teşekkür ediyorum diye konuştu.