• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 25 Ağustos 2021 16:38

MUĞLA’DA CORONAVİRÜS PANDEMİSİ BİTTİ Mİ?

 MUĞLA’DA CORONAVİRÜS PANDEMİSİ BİTTİ Mİ?
Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret fotoğrafı; “ Muğla’da Coronavirüs Pandemisi Sona Erdi!” denilircesine, kişilerin maskesiz mesafesiz haliyle, dikkat çekti!..

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim kurulunun Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret fotoğrafı; “ Muğla’da Coronavirüs Pandemisi Sona Erdi!” denilircesine, kişilerin maskesiz mesafesiz haliyle, dikkat çekti!..
   

voyage otel

 MGC’den fotoğraf ekinde  verilen, “Cemiyet Yönetiminden Vali Tavlı’ya ziyaret”  başlıklı yazılı bilgide:


          Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin Temmuz ayında gerçekleştirilen genel kurulunda göreve seçilen Süleyman Akbulut başkanlığındaki yönetim kurulu, Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
     

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yeni yönetim kurulu, Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 
   

 Cemiyetin Marmaris, Bodrum, Fethiye, Milas ve Yatağan yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, gündemdeki konular ile cemiyet-kamu paydaşlıklarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. 


     Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut, cemiyet seçimlerinin ardından bayram tatili ve akabinde yörede yaşanan yangınlar sebebiyle ziyaret programlarında aksama olduğunu dile getirirken, yeni yönetim kurulu olarak ilk ziyaretlerini Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
   

 Ziyaretin gündemdeki gelişmeler ve cemiyet-kamu paydaşlıkları üzerine fikirlerin ortaya konulması anlamında çok verimli geçtiğini belirten Başkan Akbulut, Vali Orhan Tavlı’ya nazik kabulleri ve sıcak konukseverlikleri nedeniyle teşekkür etti. “  denildi.