• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Şubat 2024 14:21

Muğla Büyükşehir sosyal yardımlara devam ediyor

Muğla Büyükşehir sosyal yardımlara devam ediyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin her 3 ayda bir uyguladığı ''Mor Yaşam Projesi'' devam ediyor. Proje kapsamında cezaevlerindeki kadın hükümlü ve beraberindeki çocuklarına ulaşarak 2009 hijyen paketi dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de ilk olan Mor Yaşam Projesi ile Büyükşehir Belediyesi Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan kadın ve çocukların temel ihtiyaçlarından olan hijyen paketi dağıtımına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar iki cezaevindeki kadın hükümlü ve beraberindeki çocuklara ulaşarak 2 bin 9 hijyen paketi dağıttı.  

voyage otel

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 'Mor Yaşam Projesi ile cezaevlerinde bulunun hükümlü kadın ve çocuklarına her üç ayda bir hijyen paketi dağıtımı gerçekleştiriyor. Ekipler bu güne kadar iki cezaevinde bulunan kadın ve beraberindeki çocuklara 2 bin 9 adet hijyen paketi dağıtımı gerçekleştirdi. Proje ile dağıtılan paket içerisinde hijyenik ped, ağda, sabun, şampuan, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, diş macunu, diş fırçası, banyo lifi, kulak çöpü, dudak koruyucu ruj, çöp poşeti, topuk taşı, bulaşık süngeri, tarak vb. gibi bir çok hijyen ürünü bulunuyor.