• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 15 Ocak 2024 12:01

Mimar Emin Palalı: Çocuk Dostu Kent Bodrum’u Tasarlayacağız

Mimar Emin Palalı: Çocuk Dostu Kent Bodrum’u Tasarlayacağız
Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediyesi Başkan Aday Adayı Mimar Emin Palalı, Bodrum’un geleceğini tasarlamak için çıktıkları yolda hazırladıkları projelerin en önemlilerinin çocuklar için olduğunu ifade etti.

Bodrum’un geleceğini gençlerle ve çocuklarla birlikte tasarlayacaklarını belirten Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Emin Palalı, “Geleceğimizi çocuklarımız ve gençlerimiz ile birlikte planlayacağız. Onların gelişimini destekleyecek, teknolojiye ulaşımlarını kolaylaştıracak projeler hazırlayacağız. Bodrum’un gelişmesi için kentin tüm dinamiklerini, mesleki ve yöre örgütlenmelerini, sendikaları, gençleri, kadınları, çocukları, yaşlı ve emeklileri kent yönetimine katılmaya özendiren barışık bir yöneticilik anlayışına sahip olacağız” dedi.

voyage otel

 

DAHA SOSYAL BİR YAŞAM

 

Palalı, “Yetkin belediye kadromuz ve Meclisimiz ile Bodrum’u gerçek potansiyeline ulaştırıp; kadınların, gençlerin, çocukların ve toplumun tüm kesimlerinin daha sosyal bir Bodrum’da yaşamasını sağlamak için yurttaşlarımızla birlikte çalışacağız. Çocuklarımızın Bodrum’un tüm dinamiklerinde yer alması için planlamalar yapacağız” diye konuştu.

 

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ KURULACAK

 

Mimar Emin Palalı, ‘Çocuk Dostu Bodrum’u çocuklar ile birlikte tasarlayacaklarını belirterek şunları söyledi: “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sosyal bir Bodrum’da yaşamasını sağlamak için, ‘Çocuk Dostu Kent’ kriterleri belirleyecek, Bodrum’un geleceğine iz bırakacak çocuklarımızın kent yönetimine katılmalarını özendiren bir yöneticilik anlayışına sahip olacağız. UNICEF Çocuk Dostu Şehirler programına katılarak, geleceğimizi çocuklarımızla tasarlayacağız. Çocuklarımızı meraklı olmaya ve eleştirel düşünmeye teşvik etmek; araştırma yapabilmelerini ve bilimin temel kaynaklarından yararlanabilmelerini sağlamak için (EUCUNET) Avrupa Çocuk Üniversiteleri Ağı’na katılarak Bodrum Çocuk Üniversitesi’ni kuracağız.”