• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Ocak 2024 12:40

Milli Emlak’tan kiralanan alanı usulsüzce kiraya vermişler!

Milli Emlak’tan kiralanan alanı usulsüzce kiraya vermişler!
Gündoğan Mahallesi’nde bulunan Gündoğan Sahil Sitesi’nin cafesi iddiaya göre usulsüz bir şekilde yemek firmasına kiraya verildi. Siye üyelerinin haberinin olmadığı bu olay yangın sonrası ortaya çıktı.

Gündoğan Mahallesi’nde bulunan Gündoğan Sahil Sitesi’nin cafesi iddiaya göre usulsüz bir şekilde yemek firmasına kiraya verildi. Site üyelerinin haberinin olmadığı bu olay yangın sonrası ortaya çıktı. Site yönetimi cafenin onarımı için yetkisi dışında üyelerden para da talep etti

voyage otel

 

HABER MERKEZİ -  Bodrum Gündoğan Mahallesi’nde bulunan Gündoğan Sahil Sitesi’nde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yönetim ile üyelerinin davalık olduğu sitede geçtiğimiz günlerde sahilde bulunan Cafe’de yangın çıkmış ve cafe de büyük maddi hasar yaşanmıştı.

 

Bir çok sorunun yaşadığı sitede yangın sonrası yeni iddialar gündeme geldi. Cafe ve sahil kısmının Milli Emlaktan iskele için  kiralandığı ancak usulsüz bir şekilde bu alanın site yöneticisi Z.T tarafından başka bir firmaya kiraya verildiği anlaşıldı. İddiaya göre, site yöneticisi Z.T iskele için milli emlkatan sahik kısmını kiraladı. O gölgeye site sakinlerinin ihtiyacını gidermek amaçlı günlük cafe yapıldı. Yaz aylarında açık olan cafede su, çay, soğun içecek gibi temel ihtiyaçları karşılıyordu. Fakat bu sene kışın bile cafe açık kaldı. Yangın sonrası site sakinlerinin yaptığı araştırma ve iddiaya göre yönetici Z.T bu alanı ce cafeyi günlük yemek yapan bir firmaya kiraya vermiş. Söz  konusu kiralama site üyelerin tarafından tepkiyle karşılandı.  Yapılan yazışmalarda Cafe’inin günlük yemek yapılan firmaya kiralanmasına ilişkin şu ifadelere yer verildi; Çünkü tabldot yemek üretimi yapılmaktaydı. Kimse söylemiyor bu millet saf saf soruyor kışın niye açık diye?  Günşük80-90 kişilik yemek yapılıp inşaat firmalarında çalışan işçilere dağıtılıyordu. İlk defa kışın açık kaldı büfemiz”

 

 

Yangın sonrası site yönetimi üyelere mesaj göndererek, maddi zararın meydana geldiğini belirtip maddi destek istedi. Buna tepki gösteren üyeler söz konusu talebe olumlu karşılık vermedi.

 

Site daha önce de kaçak yapılarla gündeme gelmiş ve davalık olmuştu.  Yine site yönetimi ile üyeler arsından usulsüz para toplama ve vurgun iddiaları yargıya intikal etmiş durumda.