• raşit emir süer
EGE Düzenleme Tarihi : 06 Temmuz 2020 11:39 Haber Girişi : 06 Temmuz 2020 11:40

Milletvekili Yavuz Demir'in Acı Günü

Milletvekili Yavuz Demir'in Acı Günü
Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in yeğeni Şeyda Demirel, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in yeğeni 45 yaşındaki Şeyda Demirel, bir süredir Bodrum’daki özel bir hastanede göğüs kanseri tedavisi görüyordu. Evli olan Demirel, bugün yaşamını yitirdi. Demirel’in genç yaşta ölümü ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu. 

voyage otel

Şeyda Demirel, bugün  ikindi namazına müteakiben Milas’ın Güllük Mahallesi’nde toprağa verilecek. 

Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kıymetli yeğenim Şeyda Demirel’i yıllardır süren tedavisine rağmen kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Bu süreçte destek mesajlarını ileten herkese teşekkür ediyorum. Cenazemiz, yarın ikindi namazını müteakip Güllük Mahalle Mezarlığında toprağa verilecektir" dedi.

Sosyal medya hesabından taziye dileklerini paylaşan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen de, “Muğla Milletvekilimiz Sayın Mehmet Yavuz Demir'in yeğeni Şeyda Demirel’in sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesine ve kıymetli Milletvekilimize Başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ediyorum” dedi.