AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Milletvekili Nebi Hatipoğlu, çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede son olarak Ankaraya giden Milletvekili Hatipoğlu, AK Parti Grup Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Yaptıkları görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Hatipoğlu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile samimi bir hasbihal gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.
POLİTİKA
Yayınlanma : 13 Mart 2025 10:41
Milletvekili Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.Milletvekili Ne
- 21:47Trump'tan Türkiye'ye F-35 müjdesi: CAATSA yaptırımları kalkıyor!
- 21:37Uyuşturucu taşıyan iki yabancı gözaltına alındı, mahkemece tutuklandı
- 21:28Edremit zeytinliklerinde korkutan yangın kontrol altına alındı, hasar tespit edildi
- 21:19Germencik'te sağlıklı yaşam için beslenme danışmanlığı devam ediyor
- 21:10Fenerbahçe'de Horton-Tucker sevinci: 2027'ye kadar sarı lacivertli!





