• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Aralık 2021 10:48

Milas’ta  korona şoku! 2 haftada 26 kişi öldü!

Milas’ta  korona şoku! 2 haftada 26 kişi öldü!
Muğla'nın Milas İlçesi'nde son 14 gün içerisinde  yaşanan Kovid-19 kaynaklı ölümler dikaktlerden kaçmadı. Alınan bilgielre göre son iki haftada 26 kişi yaşamını yitirdi 

Muğla'nın Milas İlçesi'nde son 14 gün içerisinde  yaşanan Kovid-19 kaynaklı ölümler dikaktlerden kaçmadı. Milas Şehir Mezarlığı Müdürü Erdal Semercioğlu, Hayat Eve Sığar uygulamasında kırmızı ile gösterilen risk alanlarındaki artışa paralel olarak, Milas’ta Kovid-19 kaynaklı ölümlerde artış yaşandığını teyit eden bir paylaşımda bulundu.

voyage otel

MİlasHaber'in aktardağı bilgielre göre, Milas halkını aşı olmaya ve Kovid-19 tedbirlerine uymaya davet eden Semercioğlu, durumun çok ciddi olduğuna vurgu yaparak, “Aralık ayının başından bu güne 14 günde Milas merkez ve mücavir alanları dahilinde 26 vatandaşımız koronadan vefat etmiştir. Lütfen AŞI olalım. Maske ve mesafe kurallarına riayet edelim...” dedi.

 

BAŞKAN TOKAT DA UYARMIŞTI

 

99 yaşındaki amcası Sadık Tokat’ı koronavirüs sebebiyle kaybeden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sülalemizin ve hatta köyümüzün en yaşlısıydı Sadık Tokat Amcamız… 100 yaşına dayanmıştı. Yaşam boyu çok zorlukların üstesinden gelmişti. Çok çalışkan ve dayanıklıydı. Covid'e yenildi. Bugün Karacahisar'da son yolculuğuna uğurladık. Toprağı bol, mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Herkes tedbiri elden bırakmasın, salgın geçmiş değil” diye konuşmuştu.