• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Mayıs 2024 12:22

Milas’ta Harika Bir İş Yeri: Yeniköy Kemerköy Enerji

Milas’ta Harika Bir İş Yeri: Yeniköy Kemerköy Enerji
Yeniköy Kemerköy Enerji, yarattığı mükemmel çalışan deneyimi ve işyeri kültürüne sağladığı katkılarla Harika Bir İş Yeri (Great Place To Work) Sertifikası almaya hak kazandı.

Türkiye’nin enerji ihtiyacının yaklaşık yüzde 2,5’uğunu yerli kaynakla üreten Yeniköy Kemerköy Enerji, Great Place to Work Sertifikası almaya hak kazandı. Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen sertifika, çalışanlarının yüzde 75’i Milaslı olan Yeniköy Kemerköy Enerji’nin bölgeye ve çalışanına kattığı değeri bir kez daha ortaya koydu.

voyage otel

 

YÜZDE 82’Sİ GURUR DUYUYOR

 

Great Place To Work Enstitüsü tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre listeye giren kurumların çalışanlarının yüzde 82’si başkalarına bu şirkette çalıştıklarını söylemekten gurur duyduklarını, yüzde 89’u buraya önemli katkılarda bulunabileceğine inandıklarını, yüzde 71’i genel olarak şirketin harika bir işyeri olduğunu, yüzde 82’si işinin kendisi için özel bir anlam taşıdığını ve sadece "iş" olmadığını söylüyor.

 

Great Place to Work Sertifikası almaya layık görülen şirketler arasında yer almanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, “Bu başarı, çalışanlarımızın değerine ve mutlu bir çalışma ortamına verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Milas’ta çalışanlarımız, çalışanlarımızın aileleri, tedarikçilerimiz ve iş yaptığımız tüm Milaslı paydaşlar ile beraber 113 bin kişiye etki eden büyük bir aileyiz. Bunun bilincinde olarak çalışanlarımıza hak ettikleri çalışma ortamını sunmanın ve kurum olarak yaptığımız çalışmalarla bu sertifikaya layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elbette yapabileceğimiz daha çok şey var. Bunları çalışanlarımız için yapmaya devam ederek harika bir iş yeri olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

GPTW Hakkında

 

Kurum kültürlerini ve çalışan deneyimini değerlendiren araştırma kurumu Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü tarafından verilen Great Place To Work Sertifikası, olağanüstü çalışan deneyimine sahip organizasyonları global olarak tescilliyor. Sertifikasyon programı, çalışanların organizasyon içerisindeki deneyimine ve güven kültürüne ışık tutma imkânı sağlayan güçlü bir analiz süreci içeriyor. Şirketlerin global düzeyde, çalışanlar tarafından nasıl değerlendirildiğini, sektördeki algıları ve iletişim stratejilerini ölçümleyen Great Place to Work sertifikası, çalışanlarla gerçekleştirilen anketler sonucunda en yüksek skorları elde eden şirketlere veriliyor.