• raşit emir süer
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 26 Aralık 2022 12:06

Midtown Yeni Yıl Köyü’ndeki imza etkinliğe yoğun ilgi!

Midtown Yeni Yıl Köyü’ndeki imza etkinliğe yoğun ilgi!
Midtown'da düzenlenen bir  etkinlikle okurları ile buluşan yazar Işıl Işık yoğun ilgiyle karşılaştı.   Işıl Işık hayranları kitaplarının imzalattı, ünlü yazarla bol bol fotoğraf çektirdi. 

Çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleriyle yer aldığı Midtown Yeni Yıl Köyü’nde özel tasarım takı ve aksesuarlardan tekstil ürünlerine, yılbaşı süslerinden dekorasyon malzemelerine, her zevke uygun binlerce hediye alternatif sunuluyor. 

voyage otel

 

31 Aralık tarihlerine kadar her gün çocuk atölyeleri, sahne ve dans gösterileri, yeni yıl korteji, DJ performansları, interaktif şovlar, canlı müzik, yarışmalar, atölyeler ve daha birçok sürpriz, Midtown Yeni Yıl Köyü’nde misafirlerini bekliyor.

 

Korku hikayeleri ile tanınan ünlü yazar ve Youtube fenomeni Işıl Işık, Midtown Yeni Yıl Köyü’nde Bodrumlu hayranları ile buluştu. Yüzlerce kişinin katıldığı buluşmada, Işıl Işık hayranları kitaplarının imzalattı, ünlü yazarla bol bol fotoğraf çektirdi. 

 

Ünlü yazar ve Youtube fenomeni Işıl Işık, basın mensuplarına yaptığı açıklamada“Muğla’ya daha önce gelmiştim ama Bodrum’a ilk defa geliyorum. Çok da güzel bir organizasyon. Ambiyans da çok güzel. Çok keyifli geçiyor. 4 kitabım var, okurlarımın getirdiği kitapları burada imzalıyorum. Korku ve polisiye türünde yazıyorum. Bir Youtube kanalım orada korku ve gizem içerikli videolar çekiyorum. Kitaplarımı yazarken de oradaki hikayelerden esinleniyorum. Korku ve gizem konsepti daha çok genç kitlenin ilgisini çekiyor. Bir de genç kitle sosyal medyada kanallarından birebir iletişim içerisinde olduğumuz kitle. Televizyon gibi değil, insanlar size bir şey soruyor. Günleri kötü geçiyor, size mesaj atıyor. Siz onlara direkt mesaj yazıyorsunuz. Devamlı iletişim halindesiniz. Dolayısıyla Z kuşağını yakaladık. Öyle söyleyebilirim.”  ifadelerini kullandı.