• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 21 Mayıs 2020 17:36

MHP'de silahlar konuştu!!! Sullar durulmuyor

MHP'de silahlar  konuştu!!! Sullar durulmuyor
Geçtiğimiz günlerde   Bodrum Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri arasında yaşanan darp olayları nedeniyle Bodrum kamuoyunun gündeminde olan MHP'de sular durulmuyor.

Geçtiğimiz günlerde   Bodrum Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri arasında yaşanan darp olayları nedeniyle Bodrum kamuoyunun gündeminde olan MHP'de sular durulmuyor.

voyage otel

İlçe yönetimi bu seferde 15 yıl İlçe Başkanlığı yapmış ve döneminde yarımada da 4 belediye başkanlığı kazanılmış deneyimli siyasetçi Asım Başaran'ın ihraç edilme çabasıyla gündeme geldi.

2015 yılından beri aktif siyasete ara veren Başaran, gece saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İlçe Teşkilatı’nın kendisi ile ilgili ihraç kararı aldığını belirtti. Başaran, sosyla medya paylaşımında “MHP Bodrum İlçe Teşkilatı 18 Mayıs 2020 akşamı şahsımla ilgili ihraç kararı almış. Hem de bu ilçe yönetimi. Hiç güleceğim yoktu..." ifadelerini kullandı.2000-2015 yılları arasında MHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve 2015 genel seçimlerinde MHP’den 2. Sıra Muğla Milletvekili adayı olan Asım Başaran, 2017 yılında 22 kişi ile birlikte Parti İç Tüzüğüne aykırı hareket etmek ve partiye zarar vermek suçlamasıyla İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. O dönemde savunması dahi istenmeyen Başaran, ihraç edilmemişti.

Bodrum Konacık Mahallesi'nde meydana gelen kavganın failleri şaşırttı. Alacak yüzünden çıktığı iddia edilen kavga, emniyette bitmişti. MHP Bodrum İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi, Bahattin Kul ile MHP’li Bodrum Belediye Meclis Üyesi İsmail Karaşehirli arasında meydana gelen kavga, silahla ateş edilmesine kadar varmıştı. Meclis Üyesi İsmail Karaşehirli, MHP İlçe Başkanı Bahattin Kul’un ofisine çağrılarak sopalarla darp edildi. Ofis dışına taşarak devam eden kavgada İsmail Karaşehirli’nin aldığı darbeler sonucu yaralandığı kendisini savunmak ve korkutmak amacıyla havaya ateş ettiği belirtilmişti.MHP İlçe Bşkanı Bahattin Kul, Meclis Üyesi İsmail Karaşehirli başta olmak üzere, olayla ilgili 5 kişi göz altına alınmıştı.